Črna kronika

Dragan se boji za svoje življenje

U.K.
23. 9. 2015, 17.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pred kratkim smo poročali, da je Vladica Tošić z nožem umoril svojo nekdanjo partnerico in učiteljico Brankico Tosić, ki je bila noseča s svojim novim partnerjem Draganom Ivanovićem.

Arhiv Svet24

Zgodba pa se z umorom in aretacijo še ni zaključila. Dragan je namreč sporočil, da se boji za svoje življenje. »Niso mi neposredno grozili, toda nekaj ljudi v Petrovcu mi je dejalo, da naj bom previden, saj naj bi Vladičeva brata načrtovala maščevanje,« je povedal pretreseni Dragan. 

48-letna Brankica je umrla, ker se policisti niso odzvali, čeprav jih je Dragan opozarjal.

UMOR 

Brankica (48) in Vladica (51) sta že pred časom šla narazen in ona je v Draganu našla sorodno dušo. Obema naj bi Vladica že večkrat grozil. V petek so se pred usodnim dnem na policijski postaji znašli vsi trije, Dragan, Brankica in Vladica. Slednji je namreč Dragana obtožil, da je streljal na njegovem dvorišču, izkazalo pa se je, da je streljal sam. Dragan je takrat opozoril inšpektorja, da verjame, da bo Vladica Brankico ubil, a mu je ta samo odgovoril, da se to ne bo zgodilo. »Ne bo, on je miren človek,« naj bi dejal policijski inšpektor. Žal pa se je zgodilo točno to, Vladica je Brankico v petek namreč zabodel v predel trebuha in vrat. 

Dragan je opozoril inšpektorja, da bo Vladica Brankico ubil. 

GROZIJO TUDI NJEMU 

Dragan se zdaj boji tudi za svoje življenje in je celo zahteval policijsko spremstvo. Boji se namreč, da se bosta nanj spravila morilčeva brata. Dejal je celo, da misli na njenem pogrebu nositi neprebojni jopič. Dragan je še povedal, da je Vladica večkrat grozil tudi njemu, klical ga je po polnoči in mu enkrat celo dejal, da mu bo zažgal hišo in ubil njegova otroka.