Črna kronika

Med ropom v Kranju odjeknili streli; roparja pobegnila in zažgala vozilo

R.T.
28. 5. 2015, 08.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kriminalisti kranjskega sektorja kriminalistične policije so na kraju ropa včeraj opravili ogled in po zbranih obvestilih ugotovili, da sta zamaskirana roparja okoli 21.05 za objektom tehničnih pregledov na Laborah presenetila dva varnostnika in jima med prenašanjem gotovine resno zagrozila z orožjem.

PU Kranj

Eden od storilcev je v grožnji tudi ustrelil v zrak, grozil pa je tudi drugi storilec. Storilca sta iz vozila varnostnikov odtujila denar. Varnostnika sta ukaze roparjev upoštevala, poškodovana nista bila, v dejanju pa tudi nista uporabila svojega orožja. Storilca se še išče, preiskava pa še traja. 

PU Kranj

Storilca se še išče, preiskava pa še traja. 

Storilca sta se s kraja odpeljala s svetlim vozilom Fiat scudo, ki je bil po ropu v Valburgi pri Smledniku najden zažgan.

Policisti in kriminalisti storilca še iščejo, prosijo pa vse, ki imajo kakršne koli informacije o ropu in dogajanju za objektom tehničnih pregledov na Laborah okoli 21.05 ure, ali o storilcih in njunem vozilu, naj jih sporočijo policiji na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.