Črna kronika

Pozor, nazorna vsebina! Dve leti priklenjena za mizo in brutalno mučena

R.T.
30. 4. 2015, 14.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Z njo so delali kot s sužnjo. Pri 22 letih je bila prisiljena dve leti delati v kemični čistilnici v mehiškem glavnem mestu. Zunduri, kot se je poimenovala, da se njeno pravo ime ne bi razvedelo, je končno svobodna.

Facebook

Mehiška družina jo je imela za vrat priklenjeno za mizo; na dan je dobila le en obrok, četudi je likala po 12 ur skupaj.

Facebook

Jannet Hernandez Molina in Jose de Jesus Sanchez Vega

Včasih je bila tako lačna, da je jedla polietilenske ovitke oblačil, ki jih je bila prisiljena likati. Če ni delala, je bila tepena, na njenem hrbtu pa so sledi vročega likalnika. Njen vrat je iznakažen, rane pokrivajo njen hrbet in roke. Ureznine in modrice prekrivajo večino njenega telesa.

V policijskem poročilu piše, da je Zunduri pri svojih ugrabiteljih sprva za delo dobivala plačilo in sobo. Ko pa so jo obtožili kraje, so jo preprosto priklenili in prenehali plačevati. Udarcev ni manjkalo.Zunduri je uspelo pobegniti, potem ko je njeni ugrabitelji niso dovolj dobro priklenili.

Facebook

Leticia Molina Ochoa, Fany Molina Ochoa in Ivette Hernandez Molina

»Mučili so me. Ni ga dela na mojem telesu, ki bi bil brez brazgotin. Hočem, da plačajo za vsako solzo, za vsako bolečino, za vsak udarec, ki sem ga morala prestati. Hočem živeti, hočem postati slaščičarka in nadoknaditi vsa leta, ki sem jih izgubila,« je povedala Zunduri, ki v japonščini pomeni »lepo dekle«.

Slabokrvna Zunduri se že zdravi v eni od bolnišnic v mehiškem glavnem mestu.Mehiški policisti so že aretirali pet osumljencev – Jose de Jesus Sanchez Vera, Leticia Molina Ochoa, njeno sestro Fani Molina Ochoa, Ivette Hernandez Molina in njeno sestro Jannet Hernandez Molina. Grozi jim 40 let za rešetkami.