Črna kronika

V Nišu zabodli policista

SA
23. 3. 2015, 08.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Policisti v Nišu so zaradi poskusa uboja inšpektorja za nepremičninske spore, zaposlenega na policijski upravi v Nišu, aretirali dvajsetletnega M. C.

arhiv Svet24

Poleg M. C. sta bila aretirana tudi dva 23-letnika, N. S. in S. K., in sicer zaradi nasilnega obnašanja, saj sta sodelovala v napadu na policista. Trojica je, kot so sporočili s tamkajšnje policije, 20. marca v eni izmed restavracij brez razloga napadla policista, ki v tistem času sicer ni bil v službi.

»Policist je s prijateljem sedel v eni izmed restavracij. V tistem času so bili v njej tudi omenjeni trije napadalci. Brez kakršnegakoli razloga so ju najprej začeli ogovarjati, potem pa so v njiju metali tudi prazne steklenice. Ko so vsi skupaj izstopili iz gostilne, je prišlo do fizičnega napada. Dvajsetletni M. C. je z nožem dvakrat zabodel policista v hrbet. Napadalci so po incidentu pobegnili, a so jih policisti hitro identificirali in aretirali. Ugotovili so, da nesrečni policist ni bil pod vplivom alkohola in da ni pripomogel k temu dogodku,« so za srbske medije povedali preiskovalci. Ranjenega policista so prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da vbodi niso poškodovali notranjih organov, zato so poškodbe označili kot lažje.