Črna kronika

Bosanska čarovnica vrhunsko nategnila Ljubljančanko

M.R.
14. 2. 2014, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ljubljanski policisti so v četrtek odvzeli prostost 28-letni državljanki BiH, osumljeni storitve kaznivega dejanja goljufije. Ne boste verjeli, kako je ogoljufala žrtev!

upww.us

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta se osumljenka in oškodovanka naključno srečali v Ljubljani. V pogovoru je osumljenka omenila, da je oškodovanka žrtev črne magije, črna magija pa se nahaja v njenem nakitu.

Pri tem je osumljenka obljubila, da oškodovanko lahko odreši tako, da v tednu dni očisti njen nakit. Oškodovanka ji je izročila nakit, osumljenka pa se ji je čez čas oglasila in natvezila, da čiščenje ne poteka po načrtu in da potrebuje še 2500 evrov. Oškodovanka ji je denar izročila, osumljenka pa po tem ni bila več dosegljiva.

Grozi ji zaporna kazen do treh let.

Kdor, zato da bi sebi ali komu drugemu pridobil protipravno premoženjsko korist, spravi koga z lažnivim prikazovanjem ali prikrivanjem dejanskih okoliščin v zmoto ali ga pusti v zmoti in ga s tem zapelje, da ta v škodo svojega ali tujega premoženja kaj stori ali opusti, se kaznuje z zaporom do treh let.