Črna kronika

Na Goriškem predrzno kradle tri mladoletnice

N.J.
11. 2. 2014, 15.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V ponedeljek zgodaj popoldne je bila Policija obveščena o tatvini izdelkov v enem od večjih trgovskih centrov v Kromberku pri Novi Gorici. Omenjenega kaznivega dejanja so osumljene tri mladoletnice,

slika je simbolna

Vse tri mladoletnice najbibile ržavljanke Republike Italije. V eni izmed trgovin trgovskega centra so si najprej protipravno prilastile tri denarnice, ravno tako pa so iz druge trgovine v omenjenem trgovskem centru prilastile več kosov različnih oblačil.

Mirno mimo blagajne

Vsa ukradena oblačila so osumljenke odnesle mimo blagajne iz trgovine, ne da bi jih plačale in takoj po dejanju z ukradenimi predmeti zbežale iz nakupovalnega centra proti Grčni, vendar jih je kmalu dohitel in do prihoda policije zadržal varnostnik omenjenega trgovskega centra. Vsi protipravno odtujeni predmeti so bili osumljenim mladoletnim osebam zaseženi in vrnjeni odgovornim osebam oz. oškodovancem, ki so v zvezi z omenjeno zadevo podali predlog za pregon. Novogoriški policisti bodo zoper omenjene osumljene osebe zaradi suma storitve kaznivega dejanja tatvine ustrezno ukrepali.