Nagradne igre

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre »Pošlji in zadeni«

Pravila nagradne igre
12. 12. 2019, 08.00
Posodobljeno: 13. 12. 2019, 14.42
Deli članek:

Pravila nagradne igre Pošlji in zadeni, ki jo lahko najdete v reviji Lady Križanke.

.
Nagradna igra Pošlji in zadeni

1. Kdo prireja nagradno igro

Organizator nagradne igre »Lady križanke« je Media Partner, d. o o ., 
Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje, v nadaljevanju »organizator« v sodelovanju s podjetjem Blue Trade, d. o. o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana Polje, v nadaljevanju »soorganizator«.

2. Kdaj nagradna igra poteka

Nagradna igra poteka od 12. 12. 2019 do vključno 20. 1. 2019 v decembrski izdaji edicije Lady križanke.  

 3. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je izvedba nagradne igre, pridobivanje baze potencialnih naročnikov, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja v okviru prej omenjenih medijev.

4. Potek nagradne igre

V nagradni akciji se sodeluje na sledeč način:

 -          kuponček, ki ga najdete na oglasu, objavljenem v ugankarskem tabloidu Lady križanke, izdaja 12. 12. 2020, z zahtevanimi podatki (ime in priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka ali elektronski naslov, davčna številka in podpis) pošljete na naslov: Media Partner, d. o. o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje, s pripisom Lady križanke ali

-          preko SMS sporočila, s ključno besedo LADY na 4567, najkasneje do ponedeljka, 20. 1. 2020, do polnoči. V nagradni igri se preko ene mobilne številke lahko sodeluje enkrat.

V glavnem žrebanju, ki bo v torek, 21. 1. 2020, bodo sodelovali vsi pravilno izpolnjeni kuponi oz. prejeta SMS sporočila, ki bodo prispela vključno do ponedeljka, 20. januarja 2020, do polnoči.

Med vsemi sodelujočimi (v celoti izpolnjeni kuponi oz. prejeta SMS sporočila, prispela v določenem roku) bo komisija izžrebala dobitnike petdesetih (50) nagrad soorganizatorja, ki so opisane v 8. točki Pravil.

Nakup ugankarskega tabloida ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Izžrebanci bodo o nagradah obveščeni po pošti, e-pošti ali preko SMS sporočila.

5. Vrste nagrad in načini pridobitve

Izmed vseh sodelujočih bo strokovna komisija v torek, 21. 1. 2020 izžrebala petdeset (50) prejemnikov nagrad, določenih v 8. točki Pravil.

6. Potegovanje za nagrade in določitev nagrajencev

Za sodelovanje v sklopu nagradne igre »Lady križanke« se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s Pravili nagradne igre – torej bodo na način, določen v 4. točki Pravil, oddali zahtevane kontaktne podatke. Dodatni pogoj je, da komisija do trenutka izbora ni odkrila kršitev pravil igre oziroma da sodelujoči že tekom igre niso bili diskvalificirani.

Zbiranje kupončkov oz. SMS sporočil poteka od 12. 12. 2020 do vključno 20. 1. 2020, do polnoči, strokovna komisija, določena v 7. točki teh pravil, bo v torek, 21. januarja 2020, izžrebala vseh petdeset dobitnikov nagrad, določenih v 8. točki Pravil.

Predsednica komisije bo o poteku nagradne igre in nagrajencih naredila zapisnik, ki se bo hranil leto dni na uredništvu Lady križank, in sicer na naslovu Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

7. Pristojnosti komisije igre

Komisijo sestavljajo 2 predstavnika organizatorja in sicer Maja Pristovnik (predsednica komisije), Simona Dakič in 1 predstavnik soorganizatorja, Simon Hočevar.  

Komisija igre ima sledeče pristojnosti:

-          nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči kakorkoli ravnali v nasprotju s pravili te igre.

-          V kolikor komisija določene sodelujoče sumi nespoštovanja pravil te igre, jim mora dati možnost zagovora, v katerem pojasnijo, da so dejansko ravnali v skladu s pravili igre. V kolikor sodelujoči tega ne dokažejo na način, kot ga je pripisala komisija, oziroma se ne odzove na poziv komisije, ga ima komisija pravico nemudoma diskvalificirati.

-          Vsa komunikacija s sodelujočimi se izvaja preko e-poštnega naslova in preko njihovih telefonskih ali mobilnih številk.

-          Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v igri so dokončne in nepreklicne. O ravnanju in odločitvah komisije se sestavi zapisnik.

8. Seznam nagrad

V nagradnem skladu so naslednje nagrade:

 -          1 x Sesalec z vodnim filtrom Thomas v vrednosti 176,90 evra

-          1 x XIAOMI Mi Band 4 v vrednosti 37,32 evra

-          3 x Tablica za risanje in pisanje - LCD magi v vrednosti 19,90 evra

-          5 x Brusilec nožev v vrednosti 9,90 evra

-          10 x Maska z izvlečkom rdečega grozdja v vrednosti 9,90 evra

-          10 x Ergonomski naslon za hrbet v vrednosti 9,90 evra

-          20 x Ergonomski masažni naslon za hrbet v vrednosti 14,90 evra

9. Objava sodelujočih in žrebanje

Glavni žreb bo v torek, 21. 1. 2020 in sicer na sedežu Media Partner, d. o. o., na naslovu Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje v prisotnosti komisije, določene v 7. točki teh pravil in ne glede na število prejetih glasov.

Vsi nagrajenci bodo objavljeni v torek, 21. 1. 2020 na spletni strani odkrito.si in v naslednji izdaji ugankarskega tabloida Lady križanke, izid 30. 1. 2020.

V primeru, da izžrebani nagrado zavrne, se žreb ponovi in novega izžrebanca obvesti v skladu s Pravili. 

Komisija bo nagrajence ponovno preverila, če so sodelovali v skladu s Pravili ter si pridrži pravico postopanja po 7. točki Pravil. V primeru, da je izžrebani nagrajenec diskvalificiran v skladu z 7. točko Pravil, se žreb ponovi.

10. Splošno o nagradah in sodelujočih

Izžrebani nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka oz. e-poštnih naslovov (brez navedbe domene e-poštnega naslova) na spletnih straneh in v ugankarskem tabloidu Lady križanke, navedenem v 2. členu Pravil organizatorja, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

Prenos nagrade na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenci v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkažejo svojo identiteto. V primeru, da nagrajenci tega nočejo storiti, izgubijo pravico do nagrade. 

Če se izžrebani nagrajenci na obvestilo o žrebu v akciji »Lady križanke« v roku 72 ur ne bodo odzvali ali pa se bodo sodelovanju in nagradi odpovedali, bodo izgubili pravico do nagrade. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradami rešuje soorganizator. V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bo upoštevaje 2. odst. 35. člena  ZDavP-2 izplačevalcu nagrade oz. organizatorju te nagradne igre posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko in davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 21 dni od prejema obvestila o nagradi.

Akontacijo dohodnine plača organizator. 

Nagrado se izžrebanemu nagrajencu lahko pošlje tudi po pošti. V tem primeru strošek pošiljanja nosi nagrajenec.

Če izžrebani nagrajenci organizatorju zahtevanih podatkov ne posredujejo v zahtevanem roku, se to šteje kot odpoved nagradi in od organizatorja in soorganizatorja niso upravičeni zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do izžrebanega nagrajenca.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora preko sodelujočih medijev obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru organizator udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.

11. Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo ženske in moški s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. 

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v družbah MEDIA PARTNER, d. o. o., Blue Trade, d. o. o. ter v z njimi povezanih družbah ter njihovi družinski člani.

12. Druge določbe

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da sodelujoči soglašajo s pravili nagradne igre. 

13. Pravila nagradne akcije in kje se nahajajo

Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani https://odkrito.svet24.si/rubrika/nagradne-igre.

14. Uporaba osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov v nagradnem kuponu ali SMS sporočilu in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007UPB1).

S podanim soglasjem udeleženci nagradne igre dovoljujejo organizatorju in soorganizatorju, da kot upravljavca zbirke obdelujeta zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva. Za namene obveščanja posamezniki dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS, mobilni telefon in drugo. Navedene podatke lahko organizator in soorganizatorobdelujeta za lastne potrebe do preklica privolitve. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost zahtevati vpogled in ažuriranje podatkov v bazi podatkov.

15. Preklic sodelovanja

Sodelujoči lahko kadarkoli prekličejo sodelovanje v nagradni igri. Preklic sodelovanja sodelujoči zahtevajo pisno po pošti na naslov Media Partner, d. o. o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali s poslanim elektronskim sporočilom na naslov info@media24.si.  V tem primeru se sodelujočega izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri.

16. Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeležence.

Komisija ima pravico iz nagradne akcije diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni akciji so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 12. 12. 2019.