Izjemna moč

22. 2. 2022 je dan, s posebno kodo zaznamovan

Andreja Novak, Tanaaz
22. 2. 2022, 07.00
Deli članek:

V numerologiji število 2 predstavlja dvojnost, sodelovanje z drugimi ter ustvarjanje harmonije v odnosu do zunanjega in lastnega notranjega sveta.

Profimedia
Pomislite na 22. februar kot na dan, ko imamo najmočnejši vpliv na to, kar prispevamo h kolektivni resničnosti.

Ko opazimo pojavljanje številke 2 v svojem življenju, je to lahko znak iz vesolja, da je čas za razmislek o odnosih z drugimi in svetu okoli sebe. Morda je čas, da uskladimo svoj notranji in zunanji svet.
Svet okoli nas je lahko odraz dogajanja v nas samih. V tej realnosti smo soustvarjalci, in ko prilagodimo svoj notranji svet, temu običajno sledi zunanji svet.

SMO LE DELČEK
Ta ideja je nekoliko podobna zakonu privlačnosti. Zakon privlačnosti pravi, da bomo ne glede na to, na kaj se osredotočamo, ne glede na resonanco, ki jo vibriramo, k sebi pritegnili več enakega. Čeprav je v tem globoka resnica, pa ni vedno tako črno-bela.
Smo soustvarjalci, kar pomeni, da ni samo naša osebna vibracija tista, ki ustvarja svet, v katerem živimo, ampak tako deluje tudi kolektivna vibracija. Vsi smo v tem skupaj in vsak od nas je kot čopič, ki dodaja realnost, v kateri vsi živimo. Seveda ne moremo nadzorovati, kaj drugi rišejo, lahko samo prevzamemo odgovornost za svoj prispevek in energijo, ki jo dajemo svetu.
Število 2 nas opominja, da smo vsi del vesolja in da ima vsak od nas pomembno vlogo. To je opomnik, da je to, kar počnemo, mislimo, čutimo, lahko valovanje, ki seva v kolektiv.
Kot soustvarjalci delujemo tudi v harmoniji z Duhom, Vesoljem in našim višjim jazom. Včasih se nam dogodki ne zgodijo le zato, ker smo jih pritegnili, ampak zato, ker so del kolektivnih energij, skozi katere se je naša duša odločila premikati, da bi prinesla ozdravitev ali da bi pritegnila našo pozornost. Dogodki se nam lahko zgodijo tudi zato, ker so del naše dušne pogodbe ali vizije, ki sega prek tega življenja.
Včasih je težko najti vzrok, zakaj se nam v življenju dogajajo nekatere stvari. Včasih ne najdemo pravega vzroka ali pa dogodkov ni mogoče racionalizirati s človeškim umom. Včasih je edini način, da najdemo smisel, stopiti onkraj te realnosti, v svoj višji um. To zahteva vadbo in potrpežljivost, a ko je v igri število 2, je čas, da način razmišljanja razširimo v to smer.

ŠTEVILČNI VZOREC 222222
Ko vidimo številko 2 v ponavljajočem se številskem vzorcu, kot je 222 ali celo 222222 (denimo na današnji dan), morda sporoča, da nas Vesolje prosi, naj razmislimo o tem, kako sta povezana naš notranji in zunanji svet, ter o svoji vlogi soustvarjalca. Ob številčnem nizu 222222 si zastavite vprašanja:
•  Katere tri besede opisujejo, kako se trenutno počutim?
•  Kako lahko ustvarim bolj harmoničen odnos z zunanjim svetom? Kako lahko vnesem mir in sprejetje v to, kar se trenutno dogaja v mojem življenju?
•  Kako lahko uskladim svoj notranji svet s tem, kar želim videti ali pritegniti v zunanjem svetu? (Pomislite, v kakšnih občutkih želite to pritegniti, in nato utelešajte te občutke.)
•  Kaj si želim v svojem življenju? Kako naj živim, kot da so moje želje že tukaj?
•  Kako lahko razširim svoje zavedanje iz sebe na druge? Kako lahko začutim »mi zavest«, ki me obdaja?

NUMEROLOŠKI VPOGLED
Torej: torek, 22. 2. 2022 = 6 x 2 = 12 –> 1 + 2 = 3.
Dvojke definirajo dan, tokrat je skupno število 3, kar nakazuje moč sodelovanja in ustvarjanja za širšo družbo. Trojka označuje kompletnost in je tudi značilnost božanske popolnosti. Dan je tako namenjen vzpostavitvi harmonije in enotnosti z vseh energijskih vidikov. Zato lahko pridejo na dan manj vidne resnice ali stvari, ki bi jih želeli prikriti, kar spodbuja Luna v še vedno v intuitivnem škorpijonu. Lahko se pojavijo nejasnosti in zmeda, tudi zloraba zaupanja, saj Mars in Venera dobivata čisto preveč podpore meglenega Neptuna, kar skrije jasnost in vas preda v roke neprijateljev. Tudi vi lahko preveč zapadete v romantična pričakovanja in postanete neprevidni v stvareh, ki jih želite ohraniti zase.
Zato danes pazljivo z zmenki, ki niso uradni, vsekakor pa razmislite, kaj si želite v svojih odnosih in ljubezni. Delo vas bo osvobodilo, ne izogibajte se ga, temveč se vanj potopite jasno in z namenom, da ga kar najbolje opravite.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, škorpijoni in ribe.
Tri je tudi število Aktivne Inteligence – enega izmed prvih treh mojstrov 7. žarkov Svetlobe, ki vas neposredno povežejo s čisto energijo vaše Duše. Če imate čas, si privoščite pet minut za meditacijo in začutite podporo 3. žarka Svetlobe, ki vam prinese jasnost Svetlobe v središče glave, in avtomatsko se mu pridružita 2. žarek Ljubezen ter 1. žarek Moč. Svetlobna trojica ustvari Svetlobno pot, v katero trikrat zadihajte: 6 – 3 – 6 – 3 (vdih – zadrži – izdih – zadrži), in prejeli boste popoln blagoslov za ves dan. To kratko meditacijo lahko prakticirate vsak dan.

NEZANEMARLJIVO

Leta 2022 nam 22. februar podaja številčno kodo 2222022. Energija števila 2 je močna! A tudi ničle ne moremo prezreti. Nič predstavlja neskončen potencial in je velika ustvarjalna sila.

Dreamstime
222 je koda številčne moči, ki jo lahko uporabimo za manifestacijsko delo ter usklajevanje svojega notranjega in zunanjega sveta.