Zdrava Slovenija

V družbi prvakov dobrega počutja

Alma Glumac
21. 2. 2017, 10.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Naši srečni izžrebanci, ki so se ob novem letu zaobljubili, da bodo živeli bolj zdravo, ob pomoči vrhunskih športnikov in osebnih trenerjev vse do maja uresničujejo svoje zdrave zaobljube. In kar je najboljše: spodbujajo jih tudi olimpijci, ki vedo, koliko truda je treba vložiti za dosego cilja. Izžrebanci se potegujejo tudi za bogate nagrade in naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE!

Poskrbite za pravilen vnos hranil tudi na delovnem mestu!

Imena desetih so že znana, zdaj je čas za žreb dodatnih pet, saj bo skupaj kar 15 srečnežev spreminjalo svoje življenje na bolje. Tom Berlič, osebni in kondicijski trener, je prvim že sestavil akcijski načrt vadbe. Predvsem morajo poskrbeti za pravilen vnos vseh hranil, ki jih potrebujejo ob kondicijski pripravi. Sendviči, hitri zalogaji, sedenje v pisarni, tek s sestanka na sestanek ‒ ko prištejemo še veliko mero stresa, je škoda zdravju storjena in pokažejo se posledice. Kilogrami se kopičijo, začenja nas boleti želodec in poslabša se prebava. Zdaj je čas za spremembo in za košarico dobrega počutja!

Košarica dobrega počutja

In kako je pri vas na delovnem mestu? Je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico? Potrebuje prav zaradi tega dodatno pomoč in zdravo okrepitev? Potem nam pišite TUKAJ in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obiščeta jutranja ekipa Radia Aktual in Klemen Bunderla ter mu prineseta košarico dobrega počutja, polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo. Poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka lahko pokusite še jogurte z okusom jagode, borovnice in breskve, izbor pa dopolnjujejo tudi okusi žita-malina-jagoda, žita-sliva-figa ter žita.

Jutranja ekipa Radia Aktual in Klemen Bunderla s košarico dobrega počutja, polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo.


Obiskali smo prve kolektive!

Pisala nam je Jasmina Rigler, Policijska postaja Logatec: »Naš kolektiv sestavljamo policisti in policistke, ki noč in dan, petek in »svetek« skrbimo za varnost državljanov. Zato moramo biti vedno v dobri formi. Poleg policistov je v kolektivu tudi administrativno osebje, ki vse ažurno zabeleži, in hišnik, ki pridno poskrbi za službene avtomobile in policijsko postajo, saj popravi vse, še preden se kaj pokvari. Kolektiv šteje še čistilko, ki kljub temu, da smo v zares dotrajanih prostorih, poskrbi, da se vse sveti - in ne nazadnje je z nami naša super komandirka, ki je res šefica 1A, katero si vsak lahko le želi! Kolektiv je kot ena velika družina, zato si zaslužimo košarico samih dobrot.«

Na Policijski postaji Logatec so se razveselili košarice dobrega počutja polno sadja in jogurtov LCA.


Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je bilo osnovno vodilo pri izbiri sestavin izboljšane vsebine LCA tekočih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki, ujeti v družbi LCA tekočih jogurtov, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. LCA tekoči jogurti se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na kalciju, ki pomaga prebavi.