BIOENERGIJA

Zdrav imunski sistem ne zataji!

Oglasno sporočilo
14. 10. 2016, 12.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Poskrbite, da boste letos bolj zdravi, in okrepite svoj imunski sistem, še preden vas napadejo virusi in druga prehladna obolenja. Postavite zdravje na prvo mesto.

Jure Klen
Primož Ferlič, bioterapevt, ki zdravi po metodi Zdenka Domančića

Prehodna obdobja v letnih časih marsikomu povzročajo težave. Zaradi spreminjajočega se vremena se začnejo pojavljati gripe in viroze, povrnejo se nekatera akutna ali kronična obolenja, bolečine v sklepih in mišicah ali druge nevšečnosti. Zakaj se, preden nastopijo težave, ne bi pred njimi obvarovali?

Bioenergetsko zdravljenje po metodi Zdenka Domančića, ki ga izvaja priznani bioterapevt Primož Ferlič, je močna, a preprosta in neboleča tehnika, ki izboljšuje človekovo zdravstveno stanje. Terapija poteka brez dotika in ima blagodejni učinek na paciente, ne glede na starost ali stanje, ki se obravnava, pod pogojem, da se izvaja na pravilen način. Ferlič črpa bioenergijo iz narave in za izvajanje te tehnike ne potrebuje nikakršne opreme, olj ali telesnega ravnanja obravnavane osebe. Uporablja povečano občutljivost svojih rok, s katerimi pregleda energetsko polje in preveri pretok energije.

Jure Klen

Kakšni so občutki

Večina ljudi navaja, da so med terapijo občutili globoko umirjenost. Spet drugi so občutljivi na lastno bioenergetsko polje in delo na njem, in so zaznali občutke, kot so toplota, hlad, mravljinčenje kože, kroženje in podobno. Nekateri takih občutkov ne zaznajo, uživajo pa ob sproščanju in prejemanju energije v času, ki ga posvetijo izključno sebi.

Koristna za vsa bolezenska stanja

Bioenergija zadnja leta pridobiva vse več veljave. Mnogi menijo, da bi v sodelovanju s fizioterapijo in uradno medicino lahko preprečili številne bolezni ter zmanjšali potrebo po zdravilih. Terapija namreč ne vpliva le na simptome bolezni, temveč tudi odkriva vzroke. Priporočljiva je pri oslabljenem imunskem sistemu, avtoimunskih boleznih, boleznih srca in ožilja, pljučnih boleznih, alergijah, kroničnih boleznih ...

Ker zdravljenje velja za naravno in neinvazivno, ga priznani terapevt Primož Ferlič priporoča vsem, odraslim, starostnikom, otrokom in nosečnicam. Terapija je koristna tudi za rekreativne in profesionalne športnike, saj z njo učinkovito lajšajo poškodbe, povečujejo telesno pripravljenost ter izboljšujejo telesno kondicijo.

Jure Klen

Kako poteka

Zdravljenje poteka štiri dni zapored, v skupini ali posamezno. Izvaja se glede na diagnozo uradne medicine in potrebne so vsaj štiri terapije oziroma več, dokler se zdravstveno stanje ne izboljša. Ferlič pri tem pove, da vsakega obiskovalca obravnava celostno, saj je za obolenja mnogokrat krivo slabo psihofizično stanje in ne nazadnje tudi zemeljska sevanja, ki lahko povzročijo številne težave, tem pa ne posvečamo dovolj pozornosti.