Matic Herceg

Video: Najbolj seksi Slovenec razkril podrobnosti svojega spolnega življenja

R.T.
24. 1. 2024, 14.47
Posodobljeno: 24. 1. 2024, 14.56
Deli članek:

Najbolj seksi Slovenec, Matic Herceg, voditelj na Radiu Antena, ne skače samo v Ljubljanico, temveč 'skoči' tudi na obisk v najbolj drzen ženski podcast v Sloveniji, Tisti dnevi v mesecu.

/
Matic Herceg v družbi Vesne Ban, Kaje Kovačič in Lare Tošić.

Simpatični Matic se je kot posebni gost pridružil Vesni Ban, Kaji Kovačič in Lari Tošić v zelo vroči in pikantni debati ter o sebi razkril mariskaj, česar ne razkrije javnosti kar tako. Dekleta so se tokrat pogovarjale o analnem seksu in debata je bila iz minute v minuto bolj vroča.

»Jaz sem že analno seksal in ni nič posebnega, je pa ravno zato, ker se ne zgodi pogosto, drugače. Ni rutina in ti je bolj zanimivo. Glede na to, da moški gledamo porniče, mislimo da je analni seks veliko boljši. Ni, je pa zelo podobno,« je povedal Herceg, ki je razkril še to, da se s starši o seksu doma ni pogovarjal: »Jaz se s starši o teh stvareh nisem pogovarjal. Nikoli. In še zdaj ko se, zamenjamo temo. Pri nas ne seksamo, to je tabu. Mene je sveta Marija božja poslala (smeh).«

Poleg Matica pa se je na vročem kavču dekletom v nekem trenutku spontano pridružil še radijski sodelavec Uroš Bitenc, ki skrbi za kreativo v videoprodukciji. V videu, ki ima že skoraj 40 tisoč ogledov poglejte, kaj sta z Maticem še povedala o tej pikantni temi. Poskrbela sta za veliko smeha in začudenja.