Zanimivosti

Manekenka z največjimi prsmi v Evropi: Želim si postati temnopolta

D. B.
17. 4. 2017, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nemka Martina Big je znana po velikih silikonskih prsih, trenutno pa dobiva injekcije za potemnitev kože. Poleg tega priznava, da se vsak dan sonči v solariju.

Profimedia
Za lepotne operacije je do zdaj porabila okoli 60 tisoč evrov.

»Do zdaj sem dobila tri injekcije. Nisem vedela, da bodo tako uspešne. Všeč mi je, kako je videti, zdaj pa si želim biti še temnejša, da vidim, kje je meja,« je dejala 28-letna Martina Big, ki trdi, da so njene prsi največje v Evropi. Nemški manekenki je všeč kontrast svetlih las in njenega novega »rjavkastega odtenka«. 

Profimedia
»Obožujem reakcijo ljudi, sploh ko v šoku razprejo oči, kadar grem mimo njih,« je dejala Big.

Preberite tudi: Razočarana Salome sinoči krivdo zvalila na vso Slovenijo. Kliknite tukaj!

»Obožujem reakcijo ljudi, sploh ko v šoku razprejo oči, kadar grem mimo njih,« je dejala Big. Manekenka meni, da so njeni oboževalci v šoku le zato, ker še nikoli niso videli, da bi belka spremenila barvo kože. »Ne želim spremeniti svoje rase. Želim biti kot prava Barbie deklina,« je dejala Martina, ki ponosno razkriva, da so na njej naravne le še oči in obrvi.

Profimedia
Martina Big pred lepotnimi operacijami.

Nemka je z ekstremnimi lepotnimi popravki začela leta 2012, ko jo je njen fant Michael prepričal, da naj postane manekenka. Za lepotne operacije je do zdaj porabila okoli 60 tisoč evrov. »Najprej sem želela izgledati kot Katie Price ali Pamela Anderson. A kasneje sam ugotovila, da to ni to. Te ženske nimajo dovolj velikih oblin,« je dejala manekenka ter dodala, da si je pred kratkim v zadnjico vstavila vsadke.

Profimedia
Martina s povečanimi prsmi, preden je začela prejemati injekcije za potemnitev kože.

Michael je tako kot Martina prejemal injekcije za potemnitev kože, a pravi, da si ne želi, da bi bil njegov videz tako ekstremen, zato bo s posegi prenehal. »Jaz sem fant ženske z največjimi prsmi v Evropi!« je ponosno dejal Michael, poroča Mirror.