Tedenski horoskop od 17. do 23. aprila

Preberite, komu bodo zvezde ta teden najbolj naklonjene

N.N.
16. 4. 2017, 18.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V ponedeljek in torek se bo Sonce še nahajalo v znamenju Ovna, kar vam prinaša konkretne premike na vseh področjih. Ko Sonce pride v znamenje Bika prehajate v bolj resen čas, obarvan z raznimi poslovnimi podvigi, ter pozitivnimi energijami na finančnem stanju.

Profimedia
Najbolj bo teden naklonjen ovnom, dvojčkom in vodnarjem, najmanj pa Strelcem, Bikom in Ribam.

Merkur se bo do četrtka nahajal v znamenju Bika, kar pomeni, da bo vse potekalo gladko, nato lahko zaradi retrogradnega Merkurja v znamenju Ovna pričakujete nekaj zastojev in manjših nesporazumov. Najbolj bo teden naklonjen ovnom, dvojčkom in vodnarjem, najmanj pa Strelcem, Bikom in Ribam.

OVEN

Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste nekoliko izpostavljeni. Čeprav boste morda deležni malce zbadanja, tega ne bo nihče vzel tako resno kot vi. Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ne ustreza, posebno v ljubezni in doma. Zagovarjati se morate, kar vam ne diši. Čas je, da pokažete več poguma in, če je treba, tudi nepopustljivosti.

BIK

Prijatelji so odprti za konstruktivno kritiko. Izberite obziren način, da jo poveste, vendar ne odlašajte več. Nekomu boste prihranili sitnosti in vam bo hvaležen. Trenutna situacija še zdaleč ni tako zelo slaba, kot se vam dozdeva v tem trenutku. Več oseb vam stoji ob strani, le zaprosite jih za pomoč, če jo boste potrebovali.

DVOJČKA

Ne analizirajte preveč osebe nasprotnega spola, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati bolj pozitivno. Običajno poizvedovanje ne bo dovolj. Lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane.

RAK

V vaše misli se bo prikradla romantična nostalgija. Preteklosti ni moč poustvariti, lahko pa izkoristite to razpoloženje za nekaj prijetnih trenutkov v dvoje. Moti vas nekaj nerešenega v povezavi z nakupi ali domačimi vprašanji. Nekoliko manj boste razpoloženi za ljubezenska in prijateljska srečanja. Partner ali družinski član bo zato nekoliko nestrpen.

LEV

Niste preveč navdušeni nad neko staro zgodbo, radi bi preizkusili kaj novega. Doma ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo doleteti v napačnem trenutku. Preveč pričakujete od nekega srečanja, a že nekako slutite, da se vse lahko zaplete. Tokrat nočete popustiti le zaradi vpliva starih izkušenj. To je morda slabo, saj se okoliščine vendarle spreminjajo.

DEVICA

Čas je, da nehate hliniti prijaznost in izterjate uslugo, ki vam jo nekdo dolguje. Naj gre za finančno ali kakšno drugo področje, morali boste razčistiti. Nekaj vam bo uspelo navidezno po naključju, čeprav dobro veste, kolikor truda je za tem. Dobri odnosi, tudi s tistimi, ki prihajajo z novimi zamislimi, obetajo zanimivo sodelovanje.

TEHTNICA

Teden, ki je pred vami bo že v sredo v znamenju pozitivne energije. V veliki družbi boste zelo sproščeni in zadovoljni. Vaša samozavest bo tokrat nenavadna. Pričakujte nadaljevanje in zagotovo srečen razplet zgodbe, ki vas je že začela obremenjevati. Tokrat ste izredno dinamični in dejavni, morda celo hitrejši kot v zadnjih časih.

ŠKORPIJON

Že v ponedeljek boste razmišljali o zmenku, ki bo tokrat potekal v smeri romantičnih energij in dobrega razumevanja predvsem tisti, ki ste na začetku razmerja. Proti koncu tedna boste osredotočeni na vaše finance. Tudi če boste želeli odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile v brezskrbnosti.

STRELEC

Pri delu se vam obeta skladen razvoj poslovne situacije. Priznati si morate, da imate srečo, saj vaše retorične sposobnosti niso ravno briljantne. Toda vedno se zadržujete v družbi pravih ljudi. Ne vpletajte se v situacije, ki vas ne zadevajo neposredno. Nekdo bo iskal dežurnega krivca in dosti sitnosti si boste prihranili, če boste ostali ob strani.

KOZOROG

Če se bodo vaši načrti nenadoma zazdeli neizvedljivi, je to lahko znak, da se vaša pričakovanja nekoliko razhajajo z realnostjo. Posvetujte se z izkušeno osebo. Delovno ozračje bo postalo turobno in nič čudnega, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija je nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj.

VODNAR

Čim prej sprejmite nove pogoje dela. Zavarujte svojo zasebnost tako pri delu kot tudi v ljubezni. Sredi tedna zavrnite povabilo neke neznane vam osebe. Pri vezanih pa je čas, da se ozrete okoli sebe. Sposobni boste narediti konec nekaterim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti tudi na vašem čustvenem življenju.

RIBI

V delovnem okolju ste navidezno skromni, čeprav se zavedate svojih dosedanjih dosežkov. Stremite k višjim ciljem in nadaljevali boste v istem slogu, kot ste ga vajeni. Čeprav sami nimate boljše ideje, se boste vendarle težko strinjali s tujimi predlogi. Od vas se pričakuje več, zato boste morali v kratkem pošteno zavihati rokave.