Zanimivosti

Običajno dekle je zdaj živa Barbika

T.P.
13. 2. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Martina Big je bila nekoč povsem navadno dekle povprečnega videza, ko pa je obiskala plastičnega kirurga, ki ji je za začetek močno povečal prsi, se je začela njena velika preobrazba.

Profimedia

Nekaj časa je bila Nemka Martina povsem zadovoljna s svojim »novim« dekoltejem, sčasoma pa je začela razmišljati o tem, da bi prsi še malo povečala. Ponovno je obiskala lepotnega kirurga, ki ji je poleg oprsja operiral še ustnice, podvrgla pa se je tudi liposukciji.

Profimedia

V najstniških letih je Martina oboževala Pamelo Anderson in sanjarila o tem, da ji bo s pomočjo lepotnih kirurgov nekoč postala podobna. Po končani srednji šoli, ko je bil njen videz še povsem običajen, se je zaposlila kot stevardesa v neki letalski firmi. Leta 2012 se je odločila za drugačno potovanje, v službi je dala odpoved in si prsi povečala do velikosti, o kakršni je vedno sanjala. Takrat je že vedela, da želi postati živa Barbika, zato si je popravila še usta, nos, stegna, trebuh, pas in si pobelila zobe.

Martina danes dela kot model, potuje po svetu in živi svoje sanje. »Marsikdo misli, da je služba stevardese zanimiva, vendar moram povedati, da je zelo stresna, včasih celo neprijetna. Delo modela pa je tako zabavno, da v njem vsak trenutek noro uživam,« pravi živa Barbika. V odločitvi, da operativno povsem spremeni svoj obraz in stas, jo podpira tudi njen fant in menedžer Michael, ki je velik ljubitelj »plastičnega videza«. »Michael mi kupuje kostime, spodnje perilo in druga oblačila, ki poudarjajo moje obline. V vsakem pogledu me popolnoma podpira,« zatrjuje Martina, ki je z Michaelom že od 17. leta, skupaj pa sta delala tudi v letalski firmi, v kateri je bil on pilot.

Profimedia

Vsekakor so tako drastične plastične operacije lahko zelo nevarne, kar se je izkazalo tudi pri Martini, ki je dobila infekcijo desne dojke. Zdravnik ji je predlagal odstranitev vsadka, vendar se je raje odločila, da ji vzamejo ven le delček silikona. Na srečo se je vse dobro končalo, vendar brez antibiotikov ni šlo. Kljub temu Martina še ne misli nehati z lepotnimi posegi. Poleti si namerava povečati prsi še za eno številko, razmišlja pa tudi o tem, da bi si z vsadkom povečala zadnjico.

Profimedia

Profimedia

Profimedia