Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 8. 12. 2014

R.T.
8. 12. 2014, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – S prijatelji boste iskali odmik od vseh obremenitev. Ideje, zamisli in navdih boste črpali v okolici. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar boste zadovoljni.

BIK – Zaradi povečanega obsega dela boste hrepeneli po udobju domačega okolja in po tem, da se znova lotite stvari, ki vas resnično zanimajo. Počakati boste morali na pravi čas.

DVOJČKA – Znova boste med najbolj prodornimi, posebno na poslovnem področju. Vse je pod ugodnimi vibracijami, in tudi doma se bo čutil vaš pozitivni vpliv, ki ga boste z veseljem delili.

RAK – Danes boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše delovne razmere. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez.

LEV – Pluli boste po valovitem morju svoje usode. Uspehi se bodo vrstili, vendarle mnogo počasneje, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti in vznemirljivosti.

DEVICA – Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.

TEHTNICA – Končno imate dovolj energije za praktične opravke in za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmogljivosti.

ŠKORPIJON – Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.

STRELEC – Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni in ostri, kar bo nekoga razjezilo.

KOZOROG – Združili boste duhovna znanja in intuicijo. Če se boste poslušali, lahko najdete moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.

VODNAR – Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili, kar vas bo nekoliko razjezilo.

RIBI – Določena zadeva, ki prihaja, bo presenečenje tako za vas kot vašo okolico. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri adrenalinskih dejavnostih.