Zanimivosti

Svet skozi Zlatkove oči

G.G.
16. 10. 2014, 15.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Sveta vladar, ki je pred dvema letoma k soustvarjanju komada »Več od lajfa« povabil več tisoč mladih, se tokrat vrača z velikim presenečenjem. V Slovenijo namreč prinaša čisto poseben komunikacijski format - livestream zasebnega življenja posameznika, izveden s pomočjo Googlovih očal.

Katka Sušnik

Gre za javni prenos življenja prav posebne osebe, ki zaprisežena glasbi, družini in večnemu optimizmu v slovenskem glasbenem prostoru izstopa že kar nekaj let. Visokotehnološka očala, ki bodo podala vpogled v resnično življenje posameznika, nosi nihče drug kot znani ljubljanski raper Zlatan Čordić – Zlatko. Koncept nadgrajene resničnosti omogoča, da Zlatko s svojimi oboževalci deli svoje življenje ter dnevne izkušnje in informacije, ki javnosti v sicer niso dostopne. Zlatkov lajf na Sveta vladar lahko v živo in skozi Zlatkove oči spremljate še danes na zivimlajf.svetavladar.si

Po tem, ko je Sveta vladar skupaj z Zlatkom mlade pred dvema letoma vključil v interaktiven projekt soustvarjanja komada »Več od lajfa«, ki je postal velik hit, pri projektu pa je sodelovalo več kot 2500 mladih. Zlatko bo teden druženja s svojimi fani zaključil z velikim koncertom danes zvečer ob 21. uri v ljubljanski Cvetličarni.