Zanimivosti

Horoskop za sredo, 8.10.

R.T.
8. 10. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes boste razmišljali le o tem, kako bi izboljšali stanje na računih. Obstaja možnost za nadure, ki je ne boste zapravili. Doma bo še nekaj trenj v zvezi z odnosi.

BIK – Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete kakšno spremembo. Znašli se boste v negotovem obdobju, ki vas bo na trenutke tudi razjezilo in vznemirilo.

DVOJČKA – Danes boste precej težko lovili delovni ritem, saj vas bo ritem, ki ga bo narekovala Luna, vznemirjal in prehiteval. Na neki način bodo pomagali sodelavci in prijatelji.

RAK – Prisluhnite svojim čustvom, ki bodo zelo globoka. Morda gre za začasno rešitev, nekaj, kar boste v kratkem še dogradili in dopolnili. Spomnili se boste pomembne zadeve.

LEV – Delovni dan se bo začel z zanimivo situacijo, ki vas bo prebudila in motivirala, da začnete iskati kakšno alternativno priložnost ali zaposlitev, morda zunaj okvira trenutnega okolja.

DEVICA – Vsekakor boste danes uživali v prijetni družbi, kljub temu da vas bodo opravki ves čas po tihem obremenjevali. Najlaže se boste z njimi soočili v popoldanskih urah.

TEHTNICA – Ne morete ustreči vsem v svoji okolici, zato se ne obremenjujte, kakšen bo odgovor prijatelja. Vašo energijo želijo izkoristiti le tisti, ki so zaslutili vašo neodločnost.

ŠKORPIJON – Tisti, ki ste vezani, boste partnerju dokazovali, kako želite ustvariti čim bolj čvrsto in obenem spontano vezo. Zvečer boste sicer precej utrujeni in nekoliko pasivni.

STRELEC – V ospredju bo skrb za druge, ki pa lahko nekoga celo zmoti. Do vseh okoli sebe boste še posebno pozorni, vendar nikar ne pretiravajte v napačno smer.

KOZOROG – Niste še pripravljeni na srečanje, ob katerem bi razkrili svoja čustva in se popolnoma poglobili. Vendar boste številne presenetili s svojo širino in splošnim razumevanjem.

VODNAR – Ljudi okoli sebe boste šokirali z drugačno potezo, kot so je vajeni običajno. Res je, da ste že dalj časa razmišljali o vsem skupaj. Bodite prizanesljivi, a vztrajajte pri svojem.

RIBI – Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar zelo dobro poznate. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno. Takšen razplet vam ugaja, saj nimate časa za dolge debate.