Eni hladni, drugi strastni

FOTO: Zapisano v zvezdah se jim je uresničilo

snč
5. 10. 2017, 07.00
Posodobljeno: 5. 10. 2017, 09.15
Deli članek:

Horoskopi so priljubljeno čtivo, saj napovedujejo, kaj se bo zgodilo. Nekateri jim verjamejo, drugi ne. Astrološke značilnosti posameznih znamenj pa naj bi držale, saj so jih s svojo postavitvijo zapisale zvezde na nebesnem svodu.

Mediaspeed
Nina Gazibara

Pa so naši zvezdniki res takšni, kot so jih zaznamovale zvezde?

Klemen Brumec
La Toya med nastopom na erotičnem sejmu

La Toya, dvojčka

Za nas velja, da smo najbolj družabno zodiakalno znamenje, in to drži kot pribito; res pa je tudi, da nismo potrpežljivi ali prilagodljivi in delamo po več stvari hkrati. Menda naše znamenje najbolj straši izguba svobode, da bi morali zaradi nekoga drugega spremeniti svoje življenje, in tudi to podpišem.

Domen Kumer, rak

Mediaspeed
Domen Kumer

Raki ne maramo prepirov, raje naredimo korak nazaj, kot to rak počne v naravi. Pa še ena lastnost drži zame. V strahu pred revščino naj bi raki namreč skrbno načrtovali življenje, a iz tega strahu izvira nagnjenje k zbiranju, tudi nepotrebnih stvari. Pri meni se jih je nabralo veliko.

Frenk Nova, vodnar

Mediaspeed
Frenk Nova

Vodnarje nas skozi življenje menda vodi umetniški in svobodni duh, kar nas v očeh drugih pogosto prikaže kot čudake, sploh na vasi. Menda veljamo za hladne, ker se ne znajdemo najbolje, ko gre za izkazovanje čustev, a jaz imam za to področje ventil: izlivam jih na papir in jih izrazim skozi glasbo.

Nina Gazibara, tehtnica

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost, predana je načelu poštenosti in enakosti ter ne mara konfliktov – tako pravi horoskop in zame drži kot pribito. Največji pomanjkljivosti mojega znamenja pa sta zamujanje in neodločnost. Prvo sem že premagala, tudi pri drugi dobro napredujem.

Zvezdan Martič, škorpijon

Žiga Culiberg
Zvezdan Martic

Nekaj škorpijonskih lastnosti pri meni drži: vsega se strastno lotim in tudi izpeljem, krivice in zlobe ne pozabim, a ne iščem maščevanja – če daš stvarem dovolj časa, pride kazen sama od sebe. Moja žena je moj idealni partner, je devica. Mogoče pa bi moral bolj začeti verjeti v horoskop …

Nina Maurovič, lev

Osebni arhiv
Nina Maurovic

Od tipični levjih lastnostni sem pobrala ambicioznost, ponos, samozavest in delavnost. Nekaj pa zame ne drži niti približno. Levi naj bi namreč postali depresivni, če niso glavni in v središču pozornosti. Dejstvo pa je, da imam raje mir in sem v ozadju – ljubim kreativno delo, ki v prvi vrsti zapolnjuje mene.