Zabava leta

FOTO: 6pack Čukur 40 let proslavil z zabavo in spotom

Nejc Simšič
4. 10. 2017, 21.30
Deli članek:

Zadnjih nekaj tednov je po Mariboru krožila novica, da priljubljen lokal zapira svoja vrata. Po različnih ugibanjih je končno postalo jasno, da gre za zasebno zabavo znanega raperja.

Mediaspeed
6pack Čukur je ta večer praznoval svoj rojstni dan in predstavil svojo novo pesem #Instabejb.

Kar so več tednov napovedovali črni plakati, se je zgodilo. Priljubljen mariborski lokal so resnično zaprli. In ga za en večer odprli le za povabljence. Za provokativno kampanjo stojita 6pack Čukur in njegova Nika, ki sta pripravila eno najpompoznejših zabav, kar jih je Maribor kdaj videl. »Šlo je za mojo zadnjo rojstnodnevno zabavo, saj bom kmalu dopolnil okroglih 40, in prvo, na kateri smo predvajali nov spot za pesem #Instabejb, ki se ji obeta velika odmevnost, še posebej, ker so mnogi gostje že ob prvem poslušanju dejali, da so zaradi izjemnega, družbenokritičnega besedila dobili kurjo polt,« je povedal Čukur, ki v novem komadu nastavi ogledalo instagramovski generaciji, ki na splet pošilja iluzijo o svojem bleščečem življenju.

Marko Pigac
Gostitelja odmevne zabave - zakonca Nika in 6Pack Čukur.

Vse je bilo popolno

Presenečena, kako zelo je odmevala novica o zaprtju mariborskega kluba, in bogatejša za spoznanje, da imamo ljudje raje negativne novice, četudi niso povsem resnične, sta 6pack in Nika Čukur celotni večer ustvarila v instagramovskem, zvezdniškem razpoloženju. Vse komponente so bile na mestu: rdeča, pravzaprav črna preproga, povabila sta tri slovenske instagramove »influenserke«, pripravila fotogenično in okusno večerjo, zapovedan modni slog večera pa je bila eleganca. S Čukurjem in Niko je ta večer praznovala cela armada znanih mariborskih in slovenskih obrazov – od Jana Plestenjaka do mariborskega župana Andreja Fištravca.

Mediaspeed
Nekdanji košarkar Sani Bečirović z ženo Simono Rubini Bečirović.

Marko Pigac
S slavljencem so se zabavali tudi Jan Plestenjak ter zakonca Bojana in Aleš Uranjek.

Marko Pigac
Mariborski župan Andrej Fištravec s svojo partnerico Elisangelo Sandes.