Zabava

Camillin bivši mož prešuštvuje z Anne

S.N.Č.
4. 10. 2017, 21.15
Deli članek:

Andrew Parker Bowles, ki je bil mož sedanje žene princa Charlesa, vojvodinje Cornwalske, od leta 1973 do 1955, je, kot kaže, glavni krivec, da sta Charles in Camilla postala ljubimca.

Profimedia
Anne in Andrew, ujeta skupaj marca letos.

Pisateljica in poznavalka razmer na britanskem dvoru Penny Junor je namreč razkrila, da je prav neumorno skakanje čez plot danes 77-letnega Andrewa Camillo pahnilo v Charlesovo posteljo.

V angleški aristokraciji zvestoba očitno ni vrednota.

Ljubosumje

Andrew je bil od nekdaj znan kot ženskar, ki svojih zunajzakonskih pustolovščin niti ni skrival. Ljubice si je najraje izbiral med Camillinimi prijateljicami, kar jo je seveda spravljalo na rob pameti.

Ko je Camilla tako pred hišo ene od svojih prijateljic med večernim sprehodom zagledala možev avto, jo je to tako razjezilo, da mu je prerezala gume in vetrobransko steklo popisala s šminko.

Prevarana in ljubosumna soproga se je na vse načine trudila, da bi tudi soproga naredila ljubosumnega, a je bilo zaman.

Usodne zveze

Vloge v razmerjih pa so se premešale in bile ključne za zvezo britanskega prestolonaslednika s Camillo zaradi ene Andrewove ljubice – princese Anne.

Kadar je bil Andrew na dvoru, je namreč svojo ženo prepustil v kramljanju s princem Charlesom, da je on na hitro lahko skočil med rjuhe ali pa v kakšen skrit kot z Anne.

Profimedia
V dvoje sta ljubimca prišla tudi na konjske dirke v Ascot letos poleti.

Po besedah pisateljice je Camilla s Charlesom sprva flirtala samo zato, da bi soproga naredila ljubosumnega, a se je kasneje iz tega razvila pristna ljubezen.

Po razkritju Penny Junor sta tako Andrew kot Anne seveda pristala pod drobnogledom medijev in prav vsa dejstva njene besede potrjujejo. Še več: ne le da sta bila ljubimca, njuna zveza je očitno še vedno močna.

Ko je Andrewu pred nekaj leti umrla druga žena Rosemary Pitman, je bila na pogrebu ob njem princesa Anne, pa tudi v zadnjih mesecih sta bila v paru opažena na kar dveh pomembnih dogodkih: na konjskih dirkah v Ascotu in na praznovanju dneva svetega Patrika.