Borec

Oliver Dragojević se bori in napoveduje prvi koncert

R.T.
17. 1. 2018, 10.39
Posodobljeno: 17. 1. 2018, 10.42
Deli članek:

Zaključil je zdravljenje s kemoterapijo, zdaj pa je na vrsti imunoterapija.

Reflektor Music
Oliver Dragojević pogreša morje in "svojo" Velo Luko na Korčuli.

Hrvaška glasbena legenda Oliver Dragojević te dni po zdravljenju v bolnišnici počiva doma v Splitu, v bolnišnico pa odhaja na zdravljenja. Njegova žena Vesna je za portal 24sata.hr dejala, da je zaključil zdravljenje s kemoterapijo, zdaj pa je na vrsti imunoterapija. Zdravniki so mu na podlagi CT diagnostične preiskave ugotovili, da se je Oliverjev tumor zmanjšal.

Vesna je še povedala, da so pred časom Oliverja odpeljali, da je videl svoj čoln v splitskem pristanišču.

"Dobro sem, hvala za vprašanje. Takoj bi šel v Velo Luko in to, ampak še ne morem. Zdravljenje še poteka. Zdravje je dobro, boljše kot prej. Borimo se," je dejal Oliver Dragojević (70).

"Lepo je priti do morja glede na to, da sem precej omejen glede gibanja. Moram malo ukrasti časa in biti ob morju," je še dejal morski volk, ki dneve preživlja s sinovi in vnuki, njegova žena pa pazi, da se ne bi okužil z virusom gripe. Srečuje se z najbližjimi prijatelji

"Srečen je, kaj drugega. Mesec dni je preživel v bolnišnici. Za božič so na obisk prišli otroci. Ker je čas prehladov, ga čuvamo, da se ga ne bi lotila viroza," je dejala Vesna. Tudi njegov prijatelj Nenad Drobnjak temu pritrjuje: če ne bi bili v obdobju, ko razsaja gripa, bi se Oliver že odpravil do Vele Luke, kjer najraje preživlja svoj čas.

Drobnjak je še dejal, da se je Dragojević že začel šaliti. "Že govori o koncertih, ampak mu pravim, da naj ne prehiteva. Prvi koncert želi imeti nujno v Splitu.Morda že poleti. Zelo je pozitiven. Poje med govorjenjem," je še dejal Drobnjak.