Danska princesa

S Kate prijateljuje, Meghan pa oponaša

S.N.Č.
17. 1. 2018, 07.05
Deli članek:

Princesa Mary je znana po svoji prefinjeni garderobi. A zanjo so značilne predvsem rožaste obleke in srajce, ki jih kombinira z enobarvnimi krili - očitno pa se je zgodila velika sprememba.

Profimedia
Široke črne hlače in ravni bež plašči bodo zaradi Meghan zagotovo hit tudi med običajnimi ženskami.

Megan s svojo podobo navdušuje smrtnice in aristokratinje.

V zadnjih dneh je bila danska princesa Mary dvakrat na uradnih dogodkih oblečena neverjetno podobno kot zaročenka britanskega princa Harryja Meghan Markle na svojih prvih javnih dogodkih.

NAKLJUČJE

Ugibanja, ali Mary oponaša Meghan, so ob pogledu na fotografije prav posebno širokih hlač, špičastih čevljev in ravno krojenega bež plašča povsem na mestu.

Britanski mediji so domneve o tem, da se na danskem dvoru zgledujejo po njihovi bodoči vojvodinji, seveda z največjim veseljem obesili na veliki zvon. A so iz Danske kaj hitro odgovorili, da gre za naključje. Garderoba za uradne dogodke je menda načrtovana vnaprej in zato naj namerno posnemanje ne bi bilo mogoče.

Profimedia
Posebnost plaščev princese Mary in zaročenke Meghan je tudi v tem, da sta za njun stan neverjetno poceni – okoli 500 evrov.

PODOBNOSTI

Sicer pa je Mary z britanskim dvorom trdno povezana, saj z vojvodinjo Kate vzdržujeta redne stike. V živo se sicer ne vidita pogosto, se pa slišita po telefonu, poklepetata po žensko in se pomenita o otrocih.

Kate (36) ima v starejši danski kolegici Mary (45) prvo zaupnico, osupljiva pa je tudi njuna podobnost. Celo v medijih se je že zgodilo, da so ju kljub razliki v letih zamenjali. Fotografe in novinarje so zavedle njune podobne obrazne poteze ter enaka dolžina in barva las – le da sta takrat obe nosili povsem klasični dolgi svileni črni obleki s čipkasto obrobo, kakršne ima v svoji omari prav vsaka plemkinja.

Profimedia
Mary stil Meghan Markle pristoji celo bolj kot njena siceršnja svilena oblačila.