Nenavadna poteza

Godler spakiral kovčke in zapustil Ljubljano

ns
16. 9. 2017, 20.45
Deli članek:

Priljubljeni voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem je imel očitno vsega dovolj, zato se je iz mesta preselil na periferijo in se popolnoma odklopil od vsega.

Planet TV
Jure Godler med prijatelji velja za »zabavnega čudaka«.

Jure Godler velja za najbolj predrznega TV-voditelja pri nas, saj si upa glasno povedati, kar si drugi samo mislijo. A v zasebnem življenju je satirični komik pravo nasprotje. Prijeten in umirjen sogovornik pravi, da v življenju najraje počne stvari, ki so čisto nasprotje od tega, kar počne poslovno.

Planet TV
Kot pravijo prijatelji, se je s selitvijo na podeželje vrnil v kameno dobo.

Med prijatelji že od nekdaj velja za »malo čudnega«, a sila zabavnega človeka, ki vedno znova preseneča. Za presenečenje je poskrbel tudi pred tedni, ko je spakiral kovčke in se iz ljubljanskega stanovanja preselil na novomeško podeželje ter se praktično čez noč vrnil v kameno dobo. Kot nam je povedal vir blizu Jureta, je menda celo zavrgel pametni telefon in si omislil tistega izpred desetletij, s katerim lahko zgolj pošiljaš sporočila in opravljaš klice. Ves čas bere knjige, gleda zgodovinske serije in pije čaj, menda ga v čast britanski kraljici pije tudi točno ob petih popoldne. »Vrnil se je v kameno dobo in poiskal stik z naravo. Pač, tak je Jure. Nič nenavadnega,« nam je zaupal vir blizu Godlerja, ki pa je tudi potrdil, da se Jure oktobra vrača na male ekrane z novimi oddajami Ta teden z Juretom Godlerjem.