George Clooney

Zvezdniški igralec spet obiskal Benetke

ns
4. 9. 2017, 20.40
Posodobljeno: 4. 9. 2017, 22.04
Deli članek:

V italijanskem mestu zadnje dni ne manjka znanih imen, saj poteka filmski festival. Med drugim sta pozornost fotografov pritegnila Clooneyjeva, ki sta se v Benetkah pred leti tudi poročila.

Reuters
George in Amal sta si v Benetkah vzela čas za romantiko.

Šestinpetdesetletni hollywoodski igralec in režiser George Clooney je bil v Benetkah tudi službeno, saj je na 74. beneškem filmskem festivalu promoviral svoj novi triler Suburbicon, ki bo na filmska platna prišel oktobra. Ob Clooneyju, ki je tokrat sedel na režiserskem stolčku, v filmu igrajo sama znana imena, v glavnih vlogah namreč nastopajo Julianne Moore, Matt Damon in Oscar Isaac.

Reuters
Clooney je v Benetkah tudi delovno, saj z Mattom Damonom in Julianne Moore promovira nov film.

Srečna zakonca

Clooney je povedal, da ima svojo ljubljeno ženo Amal za pravo junakinjo in jo neizmerno ljubi. Nič čudnega, da jo obožuje, kot je videti tudi na fotografijah.

Zakonca Clooney, ki sta se jima junija na svetu pridružila dvojčka Ella in Alexander, sta za kratek čas zapustila svoj dom ob jezeru Como, kjer živi mlada družinica, in si privoščila malo oddiha. Po kanalih romantičnega mesta, v katerem sta se leta 2014 poročila, sta Clooneyjeva obujala spomine na sproščeni vožnji z barko, pri čemer pa se nista skrivala pred fotografskimi objektivi. Devetintridesetletna Amal je dva meseca po rojstvu otrok osupnila v črni večerni obleki s kovinskimi pikami, njen mož pa je v bil v elegantni črni obleki videti čeden kot vedno. Pa tudi duhovit: »Najprej sem moral očistiti bruhanje s svojega suknjiča. Včasih je bilo na njem samo moje bruhanje, zdaj pa za to poskrbita dvojčka. Kaj hočemo, vse ostane v družini,« se je pošalil igralec.