Zapis pred smrtjo

VIDEO: Skrivnost v sefu: našli zadnje sporočilo slavnega pevca

U.K.
4. 9. 2017, 19.15
Deli članek:

Michael je svoje zadnje sporočilo svetu "nakracal" na košček papirja, ki je bil skrit vse do danes.

Reuters
INXS je bila ena prvih avstralskih skupin, ki je postala uspešna po vsem svetu.

Leta 1997 je umrl Michael Hutchence, pevec slavne skupine INXS. Čeprav naj bi šlo za samomor, pa mnogi verjamejo, da je bil pevec umorjen in celo, da je umrl med nevarno spolno igrico. Kmalu naj bi na plan prišel nov dokumentarec o burnem življenju pevca, ki je tik pred smrtjo napisal besedilo zadnje pesmi na košček papirja.

##IMAGE-551967##

Zadnja rock zvezda

Dokumentarec je posnel Mark Llewellyn, ki je več kot dve leti preiskoval življenje in nenazadnje smrt avstralskega pevca in igralca. Dokumentarec naj bi se vrtel prav okoli zadnjih besed, ki jih je zapisal, besedilo pa so našli v sefu v banki, vendar pa naj bi prikazali tudi njegovo drugo plat, odmaknjeno od zvezdniškega življenja.

Zadnje sporočilo

»Poglej nered, ki ga ustvarjaš. Poglej kaos, ki ga imaš na obrazu. Vsa grenkoba prihaja na plan. Že pet let nihče ne posluša. Samo še eno srce, ki je preveč prestrašeno, da bi …« je zapisal Hutchence. Zadnja beseda ni dobro vidna, a naj bi pevec zapisal besedico »premagal«. Očitno je to zadnje besedilo vpogled v njegovo psihološko stanje pred smrtjo in vsekakor bo zanimivo videti, ali je zapisov še več in predvsem ali jih bodo predstavili v dokumentarcu.

Pozabljene pesmi

»Ne gre za dokumentarec o tem kako je Michael umrl, ampak o tem kako je živel. Bil je izjemen glasbenik, neverjetno inteligenten človek, ljubeč oče in pravi rock zvezdnik,« je povedal Mark. Dodal je še, da bodo predstavili tudi njegove neobjavljene pesmi in osebne videe ter fotografije, ki jih je posnel z družino. Tako naj bi dobili unikaten vpogled v življenje moškega za mikrofonom. Poleg tega bodo prikazali intervjuje z ljudmi, ki so bili njegovi prijatelji. Med drugim tudi slavne osebnosti kot je Bono (U2) in Kylie Minogue. »Bil je izjemen, zanimiv in na koncu tragičen. Vsi se zavedamo kako izjemnega pevca in prijatelja smo izgubili,« je v dokumentarcu povedal Bono. Dokumentarec naj bi prišel v kinematografe nekje pred 20 obletnico Michaelove smrti novembra.