Drama

Priznal, da je pretepel bivšo ženo in napovedal boj za hčerko

R.T.
4. 9. 2017, 10.59
Posodobljeno: 4. 9. 2017, 11.14
Deli članek:

Buren konec tedna je imel tudi v Sloveniji priljubljen pevec Aca Lukas.

Mediaspeed.net
Po incidentu je odletel v Švico na koncert.

Pevec Aca Lukas (48), ki je pogosto gost tudi slovenskih koncertnih odrov, naj bi v soboto tako močno udaril bivšo ženo, da je ta pristala v bolnišnici.

Sonja Vuksanovićje podala kazensko prijavo, v kateri trdi, da jo je v njenem stanovanju pevec s pestjo dvakrat udaril v glavo, čemur je sledil še udarec z nogo. Zaradi sile udarca je izgubila zavest in pristala v bolnišnici. Po incidentu je pevec odpotoval v Zürich, kjer je imel napovedan nastop, po povratku v Beograd, pa se je prostovoljno zglasil na policiji, kjer so ga zaslišali. Odredili so mu 48-urni pripor, poroča srbski Kurir.

Pevec pa je s tožilstvom sklenil dogovor: v zameno za priznanje, so mu prisodili 10 mesecev pogojne zaporne kazni za preizkusno dobo treh let in 18-mesečno prepoved približevanja nekdanji ženi Sonji. 

"Zaradi otroka sem moral reči, da sem storil nekaj, kar nisem. To je dosegla gospa in za to ji čestitam. Če se ne bi dogovoril, bi šel v pripor in bi moral iz pripora dokazovati, da tega nisem storil. Pritožil se bom le na del razsodbe - da sem dobil 18 mesecev prepovedi približevanja. Želel sem si dosmrtno prepoved," je po poročanju Kurirja dejal pevec.

Po škandalu se je oglasila tudi Sonja. Z zapisom na instagramu, pevcu pa sporoča: "Toliko si moški, kolikor spoštuješ žensko. In konec debate." Njene objave kasneje ni bilo več mogoče najti.

Kasneje je na družbenem omrežju Aca oziroma Aleksandar Vuksanović bivši ženi napovedal vojno za skrbništvo otroka, da ji bo odvzel hčerko. Za bivšo ženo ni našel lepe besede, zapisal je, da je monstrum, da ji ne da več denarja in ji še zagrozil, da ji bo vzel hčerkico ter vsem razkril, kakšna da je v resnici in jo ob tem imenoval za "prijateljico noči". Objavo je nato hitro izbrisal, vendar ne dovolj hitro, da je ne bi prej v celoti povzeli srbski mediji.