Vroči obisk

Princ Harry prihaja v Slovenijo!?

ns
19. 8. 2017, 20.00
Deli članek:

Do nas je prispela skrivna informacija, da bo v Slovenijo na neuradni in zelo zasebni obisk prišel priljubljeni britanski princ!

Profimedia
Princ Harry bo v Slovenijo prišel naskrivaj oziroma na neuradni obisk.

Zadnje tedne se ves svet zagreto ukvarja z morebitno zaroko britanskega princa Harryja, tretjega v vrsti za prestol, in njegove srčne izbranke, hollywoodske igralke Meghan Markle, do nas pa je prišla še bolj vroča informacija. Oranžnolasi princ Harry namreč načrtuje obisk naše prelepe dežele!

Da, prav ste prebrali, obeta se nov kraljevi obisk! A v resnici stvar ni tako preprosta. Britanski princ Harry bo v Slovenijo prišel nenapovedano, neuradno in bolj ko ne precej zasebno. Razlog za njegov obisk je namreč ta, da bo prišel v družbi najboljšega prijatelja, britanskega milijonarja, ki je pred kratkim kupil nepremičnino z veliko posesti v našem prelepem Bohinju.

TIC
Nekje v osrčju Bohinja se bo mudil britanski princ.

Vilo Harryjevega prijatelja trenutno obnavljajo, zato še ni znan datum njegovega prihoda. Po naših informacijah pa naj bi to bilo konec letošnjega leta oziroma v začetku leta 2018. 

Kot smo izvedeli, velikansko vilo v Bohinju trenutno prenavljajo, nato pa naj bi princ na povabilo svojega prijatelja, ki naj bi slovensko nepremičnino uporabljal kot enega izmed svojih vikendov, prišel na vselitveno zabavo. Kdaj natanko nas bo princ obiskal, še ni znano, menda pa dela na hiši že potekajo. Ali bo princu Harryju uspelo priti v Slovenijo brez velikega pompa in skrivanja pred mediji, bomo izvedeli sproti, zagotovo pa bomo o njegovem obisku poročali prvi in ekskluzivno.