DOPUST

Dogovorjena sta, da se nikoli ne slikata skupaj

N. S.
18. 8. 2017, 21.00
Deli članek:

Priljubljeni voditelj Lado Bizovičar in manekenka Anela Šabanagić sta par že kar nekaj časa, a kot je za Lada značilno, se skupaj ne fotografirata nikoli! Menda imata o tem celo sklenjen dogovor ...

Mediaspeed
Lado, vsi čakamo, da se omehčaš in dovoliš skupno fotografijo z Anelo!

Priljubljeni igralec, voditelj in komik Lado Bizovičar že od nekdaj velja za muhastega zvezdnika, ki se nikoli – ne glede na to, s katero izbranko je bil – ni pustil fotografirati.

osebni arhiv
Če ni pred fotoaparatom, je za njim. Takole je Lado na premieri v Sarajevu fotografiral svojo izbranko Anelo.

Rdeča preproga Lado je na rdečo preprogo v Sarajevo sicer prišel v spremstvu svoje Anele, a sta se kmalu "porazgubila" v množici. Anela pa je kljub vsemu posnela izvrstne solofotografije!

Spomnimo, da je pred leti, ko je bil v zvezi z lepo balerino Ano Klašnja, že uveljavil svoje zlato pravilo, da se z boljšo polovico nikoli ne fotografira namerno. Enako je bilo v dolgoletni zvezi z igralko Katarino Čas, kjer je bila skupna slika prej izjema kot pravilo. In enako pravilo je ohranil tudi v zvezi s sedanjo srčno izbranko, manekenko in blogerko Anelo Šabanagić, ki je pred leti zmagala v resničnostnem šovu Supermodel Slovenije.

Lado je muhast na vseh področjih – tudi ko gre za skupne fotografije s svojo izbranko!

Anela se ne da!

Medtem ko Lado modro molči o svojih ljubezenskih podvigih, se je njegova 14 let mlajša srčna izbranka na družbenih omrežjih pohvali, ko se odpravita na lepše. Recimo, ko sta bila pred kratkim na luksuznih počitnicah na rajskih Maldivih, je Anela zapisala: »Tukaj sva! Besede niso potrebne – ali pač?« In enako je bilo v začetku tega tedna, ko sta skupaj prišla na sarajevski filmski festival, s katerega Anela veselo objavlja svoje fotografije, na žalost skupnih z Ladom nikoli. Morda pa se bo Lado le omehčal in svoji lepotici dovolil objavo vsaj ene skupne slike! Čakamo!