Zabava

Hladil se bo v naših hribih in termah

Teja Pelko
11. 7. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Glasbenik bo letošnje poletje veliko časa preživel na cesti, saj ga čaka veliko koncertov.

Facebook
Zvezdnik proste dneve rad izkoristi za pobeg v naravo.

Frenk ima namreč ob Sopranosih tudi solozgodbo Frenk Nova Project Team 2017, v okviru katere je nedavno izdal novo pesem Pridi zdej k men'.

Pridi zdej k men' Frenk je novo pesem posvetil svoji sokrajanki, predvsem pa veliki prijateljici Andreji Podobnik, ekstremni amaterski tekačici, ki je lani zmagala na Everest Trail Race – teku okoli Mount Everesta.

Poleti se je Frenk običajno podal na krajši dopust v Egipt, Tunizijo, Turčijo ali Indonezijo, letos pa ga bo zaradi svojih glasbenih projektov in projektov skupine Sopranos preživel bolj blizu doma, bolj ali manj na kolesih, ob vožnjah na nastope. Si bo pa kljub temu vzel tudi nekaj časa za oddih. Najverjetneje se bo z avtodomom podal proti Toskani, proste dni čez teden pa bo izkoristil za skok na Veliko planino in v prekmurske terme. »Mogoče pa pozno jeseni odidem za dva do tri tedne na Tajsko ali v Indonezijo, na potovanje z nahrbtnikom po zanimivih krajih, ki jih še nisem videl,« nam je razkril glasbenik in dodal, da na oddihu rad vidi čim več stvari, spoznava domačine in njihovo pristno kulinariko, predvsem pa poskrbi za to, da je dopust čim bolj aktiven.