Končno priznala

Tanja Žagar je vesela in poskočna nosečnica

ns
11. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena pevka Tanja Žagar je končno priznala, da pričakuje prvega otroka. A nosečnost je ne ovira pri delu ...

pr
Na veliki veselici PGD Stična je Tanja Žagar pokazala svoj zaobljen trebušček.

Energična pevka Tanja Žagar je po dolgih ugibanjih in številnih govoricah končno potrdila, da res pričakuje prvega otroka. Kot je priznala, se materinstva zelo veseli in že komaj čaka, da bo na svet pozdravila prvega otroka, katerega spol za zdaj še uspešno skriva. Kljub nosečnosti, saj se ji nosečniški trebušček že zelo pozna, pa Tanja ne pozna počitka, saj še vedno na polno nastopa.

pr
Pevka je zelo vitalna nosečnica, saj ni niti malo delovala utrujena, čeprav je nastopala do druge ure zjutraj.

Tanja, ki je dolgo skrivala svojo nosečnost, zdaj ne more več skrivati, da je v veselem pričakovanju, saj se ji trebušček že zelo pozna. 

Minuli vikend je pevka nastopila tudi na veliki gasilski veselici PGD Stična, kjer smo jo občudovali z zelo vidnim trebuščkom. Kljub nosečnosti pa Žagarjeva ni kazala niti malo znakov utrujenosti, saj je nastopala od devete ure zvečer pa vse tja do druge ure zjutraj. »Skakala je kot nora, pela na ves glas, plesala na polno! Če ne bi videli njenega trebuščka, nikoli ne bi rekli, da je noseča. Res, Tanja je ena taka zelo vitalna nosečnica. Mora biti že kar visoko noseča, saj ji je na oder in z njega pomagala pevka njene spremljevalne skupine, drugače pa je vse ostalo delala sama. Res, samo kapo dol, Tanja!« se je pošalil eden od obiskovalcev koncerta in dodal, da je Tanja ganila vse obiskovalce, ko so jo na začetku, na poti na oder, ves čas spremljali otroci, ki so ji narisali nasmeh na obraz.