Stala ji je ob strani do zadnjega

Sara Rutar o maminem slovesu: »Name bo pazila od tam zgoraj, moj angelček«

D. B.
10. 7. 2017, 20.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Po težki bitki s hudo boleznijo je umrla mama zmagovalke MasterChef Slovenija Sare Rutar. "Stala sem ji ob strani do zadnjega," pravi Sara.

M24
"Pogrešala jo bom neizmerno, ampak vesela sem in ponosna na vse, kar me je naučila in dala v življenju," pravi ob maminem slovesu Sara Rutar.

"Mama je na žalost izgubila bitko s hudo boleznijo. Zadnji mesec sem bila takorekoč vsak dan ob njej v bolnišnici, res je bilo naporno in zelo je trpela. Stala sem ji ob strani do zadnjega ter ji vlivala pozitivno energijo, misli," opisuje mamine zadnje dneve Sara Rutar, ki se v teh dneh sooča z veliko izgubo. Njena mama se je namreč borila s krvnim rakom, o čemer smo že pisali, zdaj pa je izgubila bitko s to zahrbtno boleznijo.

Preberite tudi: Salome na operaciji v tujini. Kliknite tukaj!

Sara se je ob tem žalostnem dogodku še enkrat spomnila, kako se je mama razveselila njene zmage v oddaji MasterChef. "Ponosna je bila name, srečna, ker je tudi mojo zmago doživela kot eno zmago zanjo! Vsem je kazala moje slike v revijah in žarela od ponosa," se je spominjala tekmovalka. "Pogrešala jo bom neizmerno, ampak vesela sem in ponosna na vse, kar me je naučila in mi dala v življenju. Vem, da bo name  pazila še naprej od tam zgoraj, moj angelček," je bila še odkrita.

Sari v teh žalostnih trenutkih izrekamo iskreno sožalje.