Prometna nesreča

V trčenju osebnega in tovornega vozila poškodovana 53-letna voznica

M.K.
10. 7. 2017, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na območju naselja Vogrsko se je nekaj pred 13. uro pripetila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno in tovorno vozilo. Ena oseba je bila pri tem telesno poškodovana.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.

Po prvih ugotovitvah policistov je 53–letna voznica osebnega avtomobila vozila po regionalni cesti iz smeri naselja Vogrsko proti Volčji Dragi. Na ravnem delu ceste je voznica zapeljala na nasprotni prometni pas in se zaletela v tovorni avtomobil, s katerim se je pravilno v nasprotni smeri pripeljal 52–letni voznik. 53-letna voznica je bila v prometni nesreči telesno poškodovana (teža telesnih poškodb še ni znana). Kasneje so jo na kraju zdravniško oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica in jo z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, so sporočili s policijske uprave v Novi Gorici.

Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi novogoriški poklicni gasilci. Okoliščine prometne nesreče novogoriški policisti še preiskujejo in bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali ustrezen ukrep.