Po govoricah

Očitki, da vara: Nole z ganljivim zapisom

R.T.
10. 7. 2017, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Javno je izpovedal ljubezen.

Reutres
Novak Djoković z ženo Jeleno.

Številka štiri v svetovnem tenisu se bori v prestižnem Wimbledonu, Novak Đokovićsi je po sobotni zmagi zagotovo oddahnil. Slaba pripravljenost se je vlekla vse leto, vse glasnejše pa so bile govorice, da na Novakovo slabo igro vplivajo težave v zakonu. Novak naj bi namreč nosečo ženo Jeleno varal, John McEnroe pa ga je celo primerjal s padlim golfistom Tigerjem Woodsom, češ, da je njegova kariera krenila navzdol takrat, ko so se začele težave v zakonu.

Otoški tabloidi so se v teh dneh razpisali o nutricionistki teniških sester Williams, Lauren Von Der Pool, saj so se pojavile fotografije, na katerih se z Novakom objemata. Novaka pa povezujejo še z nekaterimi ženskami. Kako so zapisi vplivali na Đokovićevo igranje, lahko le ugibamo. 

Novak pa se je v ponedeljek oglasil z ganljivim zapisom na instagramu, v katerem je izpovedal ljubezen ženi ob obletnici poroke. "Hvaležen sem ti, da obstajaš v mojem življenju, ker se ob tebi in tvoji ljubezno bolj zavedam vsega, kar negujeva in vsega, za kar se je v življenju vredno boriti. Hvaležen sem ti, da si predana mati, velika opora vsem , ki smo v tvoji bližini. Ljubim te iz vsega srca."