Nenavadno

Harry je dobil svojo linijo gumi bombonov

ns
10. 7. 2017, 20.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Novica, ki je presenetila tako člane britanske kraljeve družine kot njihove oboževalce, da so po princu Harryju poimenovali posebno linijo gumijastih bombonov, je že zaokrožila svet.

Profimedia
Sprva je bil ob pogledu na svoje bombone presenečen, nato pa se je iskreno nasmejal.

Delavci v tovarni bombonov so bili nad obiskom princa popolnoma navdušeni, saj pravijo, da je prijazen, zabaven in zelo topla oseba. 

Princ Harry se je v sklopu svojih tedenskih obveznosti pred dnevi udeležil tudi odprtja nove tovarne svetovno znanih gumijastih bombonov v angleškem Castlefordu. Tam se je srečal z delavci, ki izdelujejo bombone, ki jih je v mladosti imel najraje tudi britanski princ. Po ogledu tovarne pa je Harry doživel pozitivno presenečenje, saj so samo zanj izdelali omejeno serijo gumi bombonov v obliki njegove glave. Izročili so mu prve štiri 200-gramske vrečke, ki vsebujejo tako imenovano mešanico bombonov Harry Mix, za katere pa so povedali, da so jih izdelali samo za princa in člane kraljeve družine in na žalost ne bodo naprodaj v trgovinah.

»Spomnim se, da sem kot otrok najraje jedel prav bombone Haribo, in kdo bi si mislil, da bom toliko let kasneje v rokah držal gumi bombon v obliki moje glave. Hecno, ampak okusno,« je v smehu povedal princ Harry, ki se je zahvalil delavcem za trud pri izdelavi njegovega sladkega darila, ki ga bo zagotovo ponudil tudi svoji izbranki, igrali Meghan Markle.