Preobrazba

Jasna se je prelevila v našo največjo divo

tp
4. 7. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Voditeljica Jasna Kuljaj je svojim prijateljem na facebooku pokazala, da ji gre preobrazba v Heleno Blagne še vedno odlično od rok.

Facebook
Jasna Kuljaj kot Helena Blagne

Na omenjenem družbenem omrežju je namreč objavila tri posnetke, na katerih je na las podobna naši največji pevski divi, za vsak primer, če kdo kljub vsemu ne bi uganil, za koga gre, pa je poprijela še za mikrofon.

Jasna je sicer v preteklosti večkrat – tudi na malih ekranih – dokazala, da je odlična imitatorka Helene Blagne, poleg nje pa zna imitirati tudi našo največjo porneso LaToyo Lopez. Trenutno se sicer s tem manj ukvarja, saj je polno zasedena z vodenjem najrazličnejših prireditev po vsej Sloveniji, zelo pa jo zaposluje tudi skrb za dobri dve leti staro hčerkico Anastazijo, ki jo ima z nogometašem Sašo Lalovićem.

Vito Tofaj/M24
Jasna Kuljaj s partnerjem in hčerkico.

Da je tudi zelo iznajdljiva, je dokazala prejšnjo sredo, ko se je pred sobotnim vodenjem prireditve v Preddvoru odločila pobliže spoznati teren, pri tej nameri pa ji jo je zagodla obutev, a zvezdnice to ni odgnalo domov, temveč je uničeno japonko v stilu MacGyverja za silo usposobila kar s trgovinsko vrečko s hitre blagajne. S tako improvizirano obutvijo je med drugim raziskovala okolico, kjer je dahnila usodni da prva dama slovenske zabavne glasbe, kljub šepavi hoji in ljudem, ki so jo opozarjali, da za sabo vleče vrečko, pa se je podala tudi v gozd nad gradom.