Seksi Sophie

Razvrat princa Williama

sn
17. 3. 2017, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Popivanje in ples v prestižnem nočnem klubu Farinet v švicarskem smučarskem središču, ki si ju je privoščil princ William, sta včeraj v obliki fotografij in filmčkov, posnetih s telefonom, obšla svet.

profimedia
Zapeljiva Avstralka zna biti tudi nagajiva.

Profimedia
William in Sophie na terasi restavracije Mouton Noir

Zabava je toliko bolj odmevala, ker v družbi sicer zadržanega princa niso bili le njegovi prijatelji, s katerimi je dopustoval, ampak tudi seksi Avstralka Sophie Taylor.

Princ se je dan in noč zabaval, v hotelu Cordee Des Alpes pa je imel sobo za 500 evrov na noč. 

A le dan po tem, ko so na plano prišli posnetki iz kluba, je sledila naslednja porcija: fotografije, na katerih sta princ in manekenka skupaj tudi na kosilu na terasi koče na smučišču.

Vesela družba

William in njegova druščina sta bila menda izjemno dobre volje in na trenutke najglasnejše omizje na terasi. »Kako tudi ne bi bili glasni, saj je alkohol tekel v potokih,« pripoveduje priča z očitno izjemnim darom opazovanja: »Na mizi so imeli ves čas polno kozarcev in steklenic. Pili so pivo, vino, čisti jägermeister in jägerbomberje – zeliščni liker, zmešan z energijsko pijačo.« Kot mimogrede je isti vir medijem zaupal tudi, da sta se Sophie in William veliko smejala in se kljub temu, da sta bila del družbe, precej pogovarjala le drug z drugim.

Profimedia
Sophie pozira tudi zgoraj brez, ne velja za razvpito mladenko.

Druženje z manekenko nikakor ni nekaj, kar bi lahko kazalo na težave v prinčevem zakonu, vsekakor pa je druženje s prestolonaslednikom zlati prah na poti manekenske kariere zapeljive Sophie.