Zvezde plešejo

Slovensko igralko na POP TV tako mučili, da je kar zbolela

K.A.
17. 3. 2017, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Bliža se druga oddaja resničnostnega šova Zvezde plešejo, igralka Aleksandra Balmazović pa je po tednih trdih treningov že povsem izčrpana.

POP TV
Aleksandra Balmazovič in njen plesni učitelj Tomaž Šter.


Preberite še, kaj si o Ladu Bizovičarju misli novinar POP TV.

Nedelja se nezadržno bliža in plesni pari iz resničnostnega šova Zvezde plešejo že pospešeno vadijo standardne plese, ki jih bodo predstavili neizprosnim sodnikom. Tempo postaja vse hitrejši in že terja svoj davek. Ko smo med pripravami v plesnem studiu ujeli slovensko igralko Aleksandro Balmazović nam je bridko potožila, da jo vsak dan bolijo nove mišice, za nameček pa je zdaj še zbolela. “Ja vse se je združilo, veliko treningov, premalo spanja, nepravilna prehrana, upam, da bomo zdržali,” nam uvodoma pove Aleksandra, ki priznava, da trenutno živi povsem drugačen ritim življenja, ki ga sicer ni vajena. “Zadnji tedni so resnično naporni, boli nas tako telo, kakor tudi možgani. V resnici sploh nisem vedela, da imam vse te mišice na telesu, ki jih zdaj občutim.”

V prvi oddaji se je Aleksandra, s svojim soplesalcem Tomažem Šterom, predstavila s tangom, ki pa pri sodnikih ni naletel na najboljše odzive. "To morava pustiti za sabo in naslednji teden narediti maksimalno dobro," je bil odločen Tomaž, ki je v mislih že pri nedeljskem šovu.