Modrice, praske in hude bolečine

Tekmovalci priznavajo, da ni vse tako rožnato, kot je videti

Nejc Simšič
16. 3. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prva oddaja spektakularnega plesnega šova je zasijala v popolnosti, a izčrpani tekmovalci priznavajo, da je zelo naporno, sploh zaradi vsega, kar se dogaja čez teden.

Mediaspeed
Igralka Urška Vučak Markež se trudi, da da vse od sebe, a ima hude težave z nogami.

Mediaspeed
Znani obrazi plesnega šova so v oddaji nasmejani, a v resnici so po vseh vajah izčrpani, polni modric in žuljev.

V nedeljo zvečer se je v spektakularnem plesnem šovu Zvezde plešejo na plesnem podiju zavrtelo 12 simpatičnih parov, ki so s svojimi plesnimi sposobnostmi navdušili Slovenijo. Dvanajst znanih obrazov je zasijalo v vsem svojem plesnem znanju, ki ga bodo nadgrajevali naslednjih 12 tednov, kolikor bo trajal šov. In čeprav je videti vse super in fantastično, se tekmovalci spoprijemajo tudi z grenko platjo plesa – pomanjkanjem časa za družino, hudimi bolečinami, modricami in ogromno žulji. Del šova Zvezde plešejo so tudi poškodbe, ki jih na srečo tekmovalcev ni veliko, je bilo pa vse drugo. »Jaz sem polna modric, priznam. Še dobro, da jih obleka zakriva, pomaga pa tudi puder,« je priznala Maja Martina Merljak.

Mare Vavpotic
Igralka Maja Martina Merljak

»Vaje so zelo intenzivne in seveda pride tudi do kakšne poškodbe, recimo do prebitih ustnic. Dvakrat sem vrhunskemu soplesalcu Mihu prebila ustnice, za kar mi je še zdaj hudo,« je povedala skrbna Nuša Lesar. Tudi vsi ostali zvezniki lahko modrice in žulje naštevajo v nedogled, čeprav vsi pravijo, da to pač pride zraven, ko sprejmeš takšen izziv.

Mare Vavpotic/M24
Zvezdniška sodnika Andrej Škufca in Katarina Venturini dobro vesta, kaj vse prestajajo izčrpani tekmovalci šova.