Alkoholizem

Po razhodu javno priznanje in poklon ženi: Zaključil sem zdravljenje odvisnosti

R.T.
15. 3. 2017, 10.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ben Affleck je priznal, da se je znašel v primežu odvisnosti.

Profimedia
Bo družina znova združena?

Da denar in slava ne preženeta osebnih demonov, je že nič kolikokrat potrjeno dejstvo. In eden od slavnih in bogatih, ki bije bitko z odvisnostjo, je tudi igralec in režiser Ben Affleck.

Ben je šokiral oboževalce, ko je v navideznem zglednem zakonu varal ženo Jennifer Garner, s katero sta tudi začela postopek ločitve, vendar sta ga pred dnevi umaknila. Glede na izpoved pa je očitno igralec preživljal precej temačno obdobje.

Pred nekaj urami je namreč na facebooku priznal, da je zaključil zdravljenje zaradi odvisnosti od alkohola in da gre za stvar, s katero je že imel težave v preteklosti, s težavo pa se bo moral soočati tudi v prihodnosti.

"Želim živeti polno življenje in biti najboljši oče, kar sem lahko. Rad bi, da bi moji otroci vedeli, da ni sramotno poiskati pomoči, kadar jo potrebuješ, in rad bi pomagal vsem tistim, ki pomoč potrebuijejo, pa si prvega koraka ne upajo narediti. Srečen sem, da imam ljubezen moje družine in prijateljev, tudi Jen, ki me je podpirala in skrbela za najine otroke  medtem ko sem se posvetil delu, ki sem ga imel pred sabo. To je bil eden od številnh korakov v smeri okrevanja," je na facebooku zapisal sloviti igralec.  

Številni so mu čestitali za pogum in iskrenost ob javnem razkritju.