Nov izziv

Masterchef Miha odpira svoj bistro

Nejc Simšič
15. 3. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tekmovalec prve sezone šova MasterChef Miha Hauptman, ki je prišel tik do finala, bo uresničil svoje sanje, ko bo čez nekaj tednov odprl svojo restavracijo.

Matic Kremžar
Miha Hauptman in Nejc Mastnak odpirata svojo kavarno in bistro z imenom Mihachef.

Miha Hauptman, ki se ga zelo dobro spomnimo iz resničnostnih šovov MasterChef Slovenija in Gostilna išče šefa, bo skupaj z Nejcem Mastnakom obrnil nov list v življenju, saj bosta pogumno odprla svoj gostinski bistro.

Tekmovalec dveh kuharskih šovov Miha Hauptman se pospešeno pripravlja na odprtje svojega bistroja in kavarne. 

»Restavracija je moja dolgoletna želja. Glede na to, da sem nastopil v oddajah MasterChef Slovenija in Gostilna išče šefa, je bila to zame velika odskočna deska. Kar nekaj časa s poslovnim partnerjem Nejcem Mastnakom vodim svoj catering Mihachef in glede na to, da se nama posel zelo obrača, zdaj odpirava tudi kavarno in bistro Mihachef. Ljudem želiva predstaviti tudi malo drugačno hrano,« je povedal podjetni kuhar Miha. Napoveduje, da bo z Nejcem pripravljal raznoliko hrano. »Seveda bova ponujala tudi kosila, v popoldanskem času pa bova pripravljala kreacije, ki bodo zelo zanimivih okusov in kombinacij ter seveda barvite. Malo bo pridiha Azije in surovin, ki ljudem še niso tako znane. Hrana bo čisto za vse okuse, poskrbela bova tudi za vegane, poudarek bo prav tako na zelenjavi. Tako ste od sredine aprila vsi lepo vabljeni v kavarno in bistro Mihachef,« je ponosno dejal Miha, ki se trenutno pospešeno opremlja bistro in ureja druge podrobnosti, povezane z odprtjem.

Pop TV
Miha je v MasterChefu Slovenija navduševal tudi stroge sodnike.