Zabava

Konec sreče za Bena in Jennifer

mv
3. 7. 2015, 09.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Iz Hollywooda prihaja novica o še eni zvezdniški ločitvi, ki bo zagotovo dvignila kar nekaj prahu. Po desetih letih se namreč razhajata igralca Ben Affleck in Jennifer Garner.

Facebook

Govorice o ločitvi sta javno potrdila dan po deseti obletnici poroke. "Po temeljitem premisleku sva sprejela težko odločitev, da se razhajava,“ sta sporočila Ben in Jennifer, ki bosta poskušal ostati v prijateljskih odnosih, saj želita kar najbolje skupaj vzgajati otroke. Javnost sta prosila, da v teh težkih časih spoštuje njuno zasebnost.

Par ima tri otroke, 9-letno Violet, 6-letno Seraphino in 2-letnega Samuela, in če bosta zanje skrbela skupaj, se morata zdaj dogovoriti še, kako bosta razdelila premoženje. Menda naj bi že najela mediatorje, ki jima bodo pri tem pomagali. Zanimivo je, da Jennifer ni želela razglasiti ločitve pred deseto obletnico, saj se je zavedala, da bo dolžina zakona vplivala na vsoto, ki ji jo bo moral izplačati Ben.

"Zakon, ki traja deset let, po kalifornijski zakonodaji velja za dolgoletni zakon, kar pomeni, da bo sodišče verjetno odločilo, da bo Jennifer od Afflecka vse življenje zase prejemala preživnino. Če bi zakon trajal devet let, pa bi denar prejemala le slabih pet let,“ je razložila odvetnica Laura Wasser. Se je Jennifer za to potezo odločila, ker je imela dovolj domnevnega Benovega varanja in zasvojenosti z igrami na srečo, ali jo skrbi, da se bo po rojstvu treh otrok težko vrnila nazaj na delo. V vsakem primeru je žalostno, da se je njuna ljubezen končala, saj sta dolgo veljala za idealen hollywoodski par.

Facebook