Vedno samska

Še psički ne pusti na svoj del postelje

tp
15. 3. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav je težko verjeti, da tako seksapilni pevki, kot je Lana Jurčević, nihče ne greje postelje, pa je to res. Delno tudi zato, ker so njeni kriteriji z leti vse višji.

last izvajalke
Lana si želi, da bi se ji zgodila fatalna ljubezen.

Lana si sicer želi, da bi se ji zgodila fatalna ljubezen, bi jo pa moral njen izbranec sprejemati takšno, kot je.

»Trenutno nimam nikogar. Sama živim že zelo dolgo časa, navadila sem se na to in še s svojo psičko Šnicko se kregam, ko zasede moj del postelje. Kriteriji so z leti vse višji, človek postane vse bolj 'komot',« nam je razloge za samski stan pojasnila simpatična pevka.

Instagram
Pevka je pred kratkim posnela spot za pesem Šećeru.

Lana sicer tudi brez moškega živi polno življenje 

Pred kratkim je svoje oboževalce presenetila z novo pesmijo, ki nosi naslov Šećeru, zanjo je posnela tudi videospot, za potrebe katerega je med drugim po zagrebških ulicah pometala, oblečena v seksi oblačila.

Instagram
Lana se zelo dobro znajde tudi v kuhinji.

»Spot je moderno zabaven in takšna je tudi pesem. Pesem Šećeru govori o tem, da fant zavaja dekle, a ona se tega zaveda in to igro igra bolje od njega. V spotu z dekleti pridemo z nore zabave in gremo čez mesto, kjer med drugim pometam po ulicah, doma pa potem tudi kuham, kar se ljudem iz nekega razloga zdi zelo nenavadno. Vendar to zelo rada počnem, še posebno ko imam čas. Ne znam pripraviti tradicionalnih jedi, kot so sarme in podobno, mi pa gre zelo dobro kuhanje azijskih jedi,« nam je razkrila Lana. Pevki je sicer pri snemanju spotov najbolj pomembno, da se zabava. »Takrat pokličem svoje prijateljice in vedno je noro. Zelo kmalu sem namreč začela glasbeno kariero in že pri 17 letih koncertirala, tako da sem te mladostne zabave preskočila. Zdaj, ko sem starejša, pa nekako kompenziram za nazaj,« nam je v smehu dejala zvezdnica.