Moderna žena

Seksapilna Jelena pravi, da je želela nekaj močnega

D. B.
22. 12. 2016, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Jelena Rozga je izdala nov album z naslovom Moderna žena. "Želela sem nekaj močnega," pravi privlačna Splitčanka.

Osebni arhiv

Priljubljena pevka Jelena Rozga je s svojim tretjim albumom Moderna žena navdušila svoje oboževalce in tudi glasbene kritike. Pevka je album, na katerem se eleganten zvok nekoč legendarne skupine Magazin prepleta z današnjimi modernimi ritmi, najavila pred dobrim tednom z balado Pismo glava, ki je na spletu že postal hit. Pod Jelenine pesmi na albumu pa so se tokrat podpisali zakonca Huljić, Pero Kozomara, Dušan Bačić in Saša Lazić

Osebni arhiv

"Želela sem nekaj močnega in točno to mi je ta besedna zveza dala," je naslov albuma Moderna žena komentirala Jelena in dodala, da se je v njem našla tudi sama. "Moderna žena po svetu koraka s srcem in razumom, oboje je namreč potrebno v življenju. Srce, da vemo, kdo smo, in razum, da ostanemo to, kar smo. Čas, v katerem živimo, je drugačen, spremenila se je vloga žensk. So bolj odločne, hrabre, samostojne, rekla bi, da prihaja prava doba modernih žensk. Ženska mora biti danes poslovno uspešna, popolna mati, strastna v ljubezni, zvesta prijateljem … in vse to zmoremo, včasih nam je težko, včasih nas nihče ne razume, ampak ženske lahko naredimo vse, kar želimo, le skupaj moramo držati.

Ob predstavitvi albuma je premiero doživela tudi pesem z naslovom Moderna žena, za katero je seksapilna Splitčanka posnela videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj.