Zabava

To je najbolj seksi ženska na svetu

mv
15. 10. 2015, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hollywoodske zvezdnice se iz dneva v dan borijo za to, da bi jih razglasili za najlepše, najbolj zapeljive in najbolj talentirane igralke na sceni, in vse to je uspelo osvojiti komaj 28-letni britanski igralki Emilii Clarke. Za najbolj seksi žensko na planetu jo je razglasila revija Esquire.

Facebook

facebook

Emilio verjetno poznate po vlogi lepe in odločne kraljice zmajev Daenerys Targaryen v seriji Igra prestolov, ki jo je izstrelila med zvezde, nazadnje pa smo jo lahko gledali skupaj z Arnoldom Schwarzeneggerjem v filmu Terminator.

Clarkova kljub temu, da je polno zaposlena s snemanjem nadaljevanke, ki že velja za kultno, ves čas snema tudi filme, nedavno pa je končala snemanje drame Voice from the Stone.

Njeno razglasitev za najbolj seksi žensko na planetu bo pospremila tudi serija seksi fotografij, ki bodo objavljene v novembrski izdaji omenjene revije. Pred Emilio je prestižni naslov pripadel igralkam, kot so Penelope Cruz, Angelina Jolie, Mila Kunis, Scarlett Johansson in Jessica Biel, ter pevki Rihanni.