Zabava

Spor med Barbaro in Francem

ns
14. 10. 2015, 15.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Resničnostni šov Kmetija: Nov začetek iz dneva v dan dobiva nove razsežnosti. Odnosi med tekmovalci se zaostrujejo celo do te mere, da je prišlo do hudega spora med Francem in Barbaro, ki sta si izmenjala ostre besede.

Planet TV

Barbara meni, da je Franc nova pravila na kmetiji vzel preveč resno in da je do hlapcev prestrog, zato je sklenila, da mu to pove. Barbara mu najbolj zameri to, da jim je dan prej postregel z zelenim in gnilim krompirjem. Franc se z njo ni strinjal in ji je zagrozil, da jo lahko kaznuje zaradi jezikanja.

Planet tv

Barbara meni, da Franc njenega sporočila sploh ni razumel, saj si želi le, da bi jedli normalno hrano. Na drugi strani pa je Franc hotel Barbari dopovedati, da zgolj spoštuje postavljena pravila. Zabrusil ji je, naj ga nima za norca. Po sporu z Barbaro je v hiši hlapcev vse več takih, ki menijo, da bi bil Sebastijan boljša glava družine. Barbara je opazila, da Franc nikoli ne upošteva mnenja žensk in da zato ni dosegla ničesar, ko se je sprla s Francem. Sebastijan je predlagal, da se naslednjič zmenijo, kaj jih tare, in da bodo skupaj izbrali nekoga, ki bo to povedal Francu.

V Sebastijanu sta Dominika in Barbara prepoznali nekoga, ki bi bolje vodil družino, predvsem bi skrbel za to, da bi bili medsebojni odnosi boljši.