Zabava

Ranko Babić razkril domačo skrivnost

mv
15. 10. 2015, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Igralec Ranko Babić, ki ga lahko gledamo kot Ibra v slovenski nadaljevanki Ena žlahtna štorija, je tako kot v svoji vlogi tudi doma zelo potrpežljiv in strpen mož. Še bolj pa očka! Štiriletna hčerka Taja ga namreč lahko pripravi prav do vsega!

Facebook

Ranko obožuje vlogo očeta, a tako kot vsak moški, ki ima hčerko, se tudi on vsak dan sproti uči novih stvari iz sveta žensk. Njegova Taja ima namreč rada urejeno pričesko za v šolo in včasih mora za to poskrbeti ravno Ranko.

»Ni dobr ati. Vse mi štrli, čop je krivo narjen, to morš bolj zategnit, jaz s takmu šopom ne morem v vrtec,« je komik in igralec hčerkine besede zapisal na svojem facebooku. Očitno mu urejanje las ne gre tako dobro od rok, kot bi si želela Taja. To dokazuje tudi njegova fotografija, na kateri ima lase spete z dekliškimi zaponkami. A očitno je Taja po njem podedovala tudi trmo, ne le smisla za humor. Ko ji je povedal, da bolje ne zna, mu je diplomatsko odvrnila: »Ti men zmeraj govoriš, da se vse da, samo če se potrudiš … no dej, potrudi se, tatko.«

Glavni konj

A frizerske sposobnosti niso edine, ki jih malčica pričakuje od Ranka. Z veseljem ga uporabi tudi v svojih igrah s konjički, ki jih obožuje. »Ati, greva se igrat. To je moje kraljestvo konjev in ti si glavni konj, ker si največji,« je določila Taja, Ranko pa ji je seveda ustregel.

Najboljši dokaz za to je fotografija, na kateri Ranko pozira s konjsko masko na glavi. Kako srečna je lahko Taja, da se ji očka pusti tako komandirati!