Zabava

Striptiz in ples na Kmetiji

A.M.
15. 10. 2014, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Miha, ki je postal glava družine, se je odločil, da bo dogajanje na kmetiji popestril z zabavnim gejevskim večerom. Tekmovalci so bili navdušeni, da bodo imeli tak večer, in so komaj čakali, da vidijo, kaj jim bo pripravil Miha. Edini, ki nad tem ni bil navdušen, je bil Andrej, ki je rekel, da gre za provociranje: »Jaz nisem gej, tako da na takšnem večeru nimam česa iskati. Le ena oseba je gej, tako da ne more biti gejevskega večera.«

Preostali so bolj odprtega duha in se z njim niso strinjali. Darinka je povedala, da Andrej gejev ne mara in da meni, da to ni po naravnih zakonih. Andrej je Miho med izdelovanjem mavrične zastave vprašal: »Kaj, Miha, se boš obesil?« Dodal je, da prvič sliši za mavrične barve, saj ne spremlja teh stvari. Leona je Miha privezal na stol, Denis pa je zanj plesal striptiz. Denis je priznal, da to ni njegov prvi striptiz, in Leonu zaplesal v naročju. Miha in celotna družba so se ob plesu Denisa zabavali, ploskali in vzklikali, le Andrej je bil nad dogajanjem zgrožen.

Miha je povedal, da je bil vesel, da so ga tekmovalci sprejeli in da ni doživel negativnega presenečenja, ko jim je povedal, da je gej. Za to se jim je tudi zahvalil. Podobno je menil Klemen, ki je zapustil kmetijo. »Z vami sem preživel zelo lep, pester, nadut in živčen mesec, ki ga ne bom nikoli v življenju pozabil,« je v pismu, ki ga je pustil kmetom, zapisal Klemen. Dodal je še, da upa, da bodo na koncu vse zamere pozabljene. Seveda je vsakemu tekmovalcu namenil tudi nekaj besed, a če smo bili pri Klemenu navajeni, da je brez dlake na jeziku, je bil tokrat bolj prijazen in zadržan. Za novo glavo družine pa je imenoval Miho.