Zabava

Skupina Strmina nikakor ne miruje

M.J.
15. 10. 2014, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po nekaj uspešnicah kot so Nocoj bila bi s teboj, Obljubljal si nebo in raj, Sončni otok, je sedaj prišla na radijske postaje še pesem Mesečina, ki jo je sestavil kitarist Pavle Dolenc.

Odlično jo je odpela pevka Joži Obid in kmalu bodo posneli tudi videospot. Letošnja poletna sezona je bila za skupino izredno delovna in posledično tudi uspešna. Veliko so nastopali po škofjeloškem koncu, prav tako pa tudi na idrijskem in ljubljanske koncu.

Kot pravijo, si želijo malo spremembe, zato se v mesecu decembru odpravljajo tudi na štajerski konec, kjer bodo še naprej širili svojo pozitivno energijo. Skupina Strmina pogosto nastopa na veselicah in raznih koncertih, znani pa so tudi po odlični zabavi na porokah in okroglih obletnicah. Zasedba s pevko in moškimi vokali se odlično prilagaja vsem glasbenim zvrstem, zato publika vedno zadovoljna zapusti njihove koncerte.

Za največ smeha pa poskrbi njihov pevec Stane, ki ne more biti samo na odru, ampak se z veseljem zavrti na plesišču med publiko. In prav ta njihov pristni stik z občinstvom jih naredi posebne ali kot pravijo sami: »Najrajše vidimo, da so plesalci in ostale oboževalke in oboževalci kar med nami na odru.«