Zalotena

Spolni škandal v bolnišnici: muke nočnega dežurstva

R.T.
9. 8. 2017, 10.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 18.16
Deli članek:

Direktor neke bolnišnice v Srbiji je minuli konec tedna med nenapovedanim nočnim obiskom svojih podrejenih naletel na šokanten prizor.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Direktor bolnišnice v Leskovcu je med svojim nenapovedanim obhodom, s katerim naj bi preveril upoštevanje pravil in delovno disciplino zaposlenih, zalotil eno od medicinskih sester na oddelku za nevrologijo med strastnim seksom z njenim ljubimcem.

“Priznati moram, da kaj takšnega res nisem pričakoval. Bilo mi je res zelo nelagodno,” je za lokalne medije povedal direktor bolnišnice Nebojša Dimitrijević.

Zalotena ljubimca sta se brž umaknila. Moški se je osramočen najprej čez glavo prekril z odejo, njegovo spolovilo pa je ostalo razgaljeno. V paniki je pomotoma najprej stekel po stopnicah v kletne prostore, kjer so ga pozneje našli varnostniki, ki so menili, da gre za vlomilca, piše Kurir.

Tudi medicinska sestra je ob tem dogodku utrpela šok in takoj po incidentu šla na bolniško. Uprava zavoda jo je obvestila, da bodo zoper njo uvedli disciplinski postopek, grozi pa ji tudi odpoved.

Spolnemu aktu naj bi domnevno prehodile spolne igrice, saj naj bi 40-letna medicinska sestra svojega ljubimca napeljala k temu, da je privzel vlogo pacienta, s čimer je storila težji prekršek delovne discipline.