Pretepača v priporu

Mati osumljenega, ki je do smrti pretepel 26-letnika: "Kar si je skuhal, naj poje sam"

R.T.
15. 2. 2017, 08.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Napadalca na 26-letnika, ki je umrl za posledicami poškodb, sta v priporu. Obžalovanja najprej nista pokazala, nato je starejši dejal, da mu je žal. Grozi jima do 15 let zaporne kazni.

Google Maps
Policija je približno uro po prijavi in zbiranju obvestil na travniku ob dovozni poti na našla hudo poškodovanega 26-letnika.

Veliko se je pisalo o napadu v bližini Krškega, ki sta ga napadalca posnela in v živo predvajala na facebooku. Doslej je znano, da je trojica v noči na ponedeljek skupaj popivala, se sporekla, nato pa sta 20-letni Aleš O. in 29-letni Martin K. brutalno pretepla 26-letnika, sicer njunega prijatelja oziroma znanca. Nesrečnik je včeraj umrl za posledicami poškodb.

Osumljenca so včeraj popoldne prepeljali pred preiskovalnega sodnika, ki je za njiju odredil pripor.

Pred sodiščem v Krškem je bila tudi mati enega od osumljenega 20-letnika. Za oddajo 24ur je povedala, da je moral nekdo njenemu sinu »močno stopiti na živce«. A njegovega dejanja ne opravičuje. »Kar si je skuhal, naj poje sam. Vse mu lahko daš, pameti pa ne,« je povedala mati osumljenega, ki je bila omenjana na posnetku, med izživljanjem nad 26-letnikom, ki naj bi spregovoril nekaj grdih besed o njej.